ZVEZDINI STRANCI NAPRAVILI ŠOU! Jago BAKLJADOM RAZGALIO delije, a onda se UMEŠAO i Tompkins! Nezapamćeni SPEKTAKL! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludilo među crveno-belima na proslavi šampionske titule.

ZVEZDINI STRANCI NAPRAVILI ŠOU! Jago BAKLJADOM RAZGALIO delije, a onda se UMEŠAO i Tompkins! Nezapamćeni SPEKTAKL! (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram

Neviđena euforija vladala je među navijačima crveno-belih, posle pobede nad večitim rivalom. Slavili su košarkaši Crvene zvezde povratak titule na Mali Kalemegdan, posle treće uzastopne pobede u finalu AdmiralBet ABA lige protiv Partizana, a ukupno šeste zaredom nad četom koju predvodi Željko Obradović.

Crveno-beli su dominantno stigli do sedmog pehara na Jadranu, po čemu su se izjednačili sa večitim rivalom, a slavlje zbog veliko uspeha trajalo je do sitnih jutarnjih sati.

Posebnu euforiju među navijačima izazvali su igrači Sferopulosovog tima, kada su među okupljenima napravili fantastičnu bakljadu.

Naime, prvi je to učinio Luka Mitrović, a onda su njegovim putem krenuli i Zvezdini stranci Trej Tompkins i Jago dos Santos!

Nije skidao oduševljenje omaleni Brazilac i osmeh sa lica, zbog načina na koji se slavi titula u Srbiji, a njegov doprinos u finalnim okršajima sa crno-belima je bio od ogromnog značaja za ekipu Janisa Sferopulosa.

Ubrzo je baklju upalio i Trej Tompkins, kome se takođe svidela bakljada kao neizostavni deo koreografije među zvezdašima kada se proslavlja osvajanje nekog pehara, a naročito kada je osvojen u duelima sa najljućim rivalom Partizanom.

U gore navedenom video prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading