SKANDAL TRESE ŠPANSKU MONARHIJU, KRALJ FELIPE BESAN! Kraljica Leticija imala aferu sa bivšim zetom! Zapretio snimanjem TV serije, SVE ĆE ISPRIČATI!

Autor:

Svet

20.05.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se zapravo dešava u braku kraljice Leticije?

SKANDAL TRESE ŠPANSKU MONARHIJU, KRALJ FELIPE BESAN! Kraljica Leticija imala aferu sa bivšim zetom! Zapretio snimanjem TV serije, SVE ĆE ISPRIČATI!

Foto: Tanjug/Patrick van Katwijk/Pool Photo via AP

20-godišnjicu njenog venčanja sa kraljem Felipeom kvari bivši zet koji nastavlja da tvrdi da su on i ona imali aferu - i planira da snimi TV seriju kako bi objavio svetu "istinu".

Dvadeseta godišnjica braka jednog para trebalo bi da bude divna prilika - ali za španskog kralja i kraljicu možda nije tako radosna kao što je mogla da bude pre sedam meseci, pre nego što su monarhiju potresle bombastične tvrdnje o "aferi".

Kralj Felipe (56) i kraljica Leticija (51) obeležiće svoju značajnu prekretnicu 22. maja i već su podelili lepe porodične fotografije zajedno sa svojim ćerkama, princezama Leonor (18) i Sofijom (17) kako bi proslavile.

Dve decenije nakon venčanja u katedrali Almudena u Madridu, kraljevski par je izgledao voljeno kao i uvek - uprkos tome što su se krajem prošle godine suočili sa eksplozivnim tvrdnjama Leticijinog bivšeg zeta da je nekada bio u romantičnoj vezi sa njom.

Haime Del Burgo (53) koji živi u Velikoj Britaniji, šokantno je naveo da su on i supruga španskog kralja imali aferu nakon venčanja bivše novinarke sa Felipeom VI 2004. godine. Više puta je ponovio bombastične tvrdnje na društvenim mrežama.

Na platformi X, nekadašnjem Tviteru, početkom maja, advokat je takođe otkrio svoje planove da producira TV seriju od osam delova, sa detaljima o "istini" o svojim bombastičnim tvrdnjama.

Glasine o "aferi" prvi put su potresle špansku monarhiju u novembru nakon što je Del Burgo doprineo knjizi koja govori sve o kraljici Španije, pod naslovom "Leticija i ja" novinara Haimea Penafiela.

Ni španska kraljevska porodica ni Leticija nisu dali bilo kakav komentar o tvrdnjama koje su često i veoma javno emitovali Haime del Burgo ili Haime Penafiel.

Pozivajući se na prošlogodišnji skandal, portparol španske kraljevske porodice rekao je za FEMAIL: "Nemamo komentar o ovome."

Ranije ovog meseca, Del Burgo je otišao na X da tvrdi da je odustao od planova da objavi sopstvenu knjigu koja govori sve i da će umesto toga producirati dokumentarni film od osam delova, pod nazivom "Ništa osim istine".

- Ništa osim istine, knjiga koju sam obećao, biće TV film i dokumentarac sa osam epizoda. Počeću sa radom posle leta. Dolazi 2025.

U svojoj objavi, on je takođe još jednom podelio selfi bez datuma koji je španska kraljica (51) napravila u ogledalu u kupatilu tokom jedne od svojih trudnoća.

Ranije je sugerisao da je ovo "dokaz" njihove veze.

Njegove najnovije primedbe dolaze nakon što je misteriozno obrisao sve svoje postove na X. Činilo se da je ponovo pokrenuo svoj nalog na društvenim mrežama u martu, nakon što je potpuno ispraznio svoj profil.

Ranije tog meseca, njegova profilna slika je zamenjena jednostavnom crnom pozadinom.

Naslovna slika je takođe bila zamagljena slika (ovo je ostalo isto), a on nije pratio nijedan nalog, iako sada prati Ilona Maska, koji je vlasnik X.

Doprinoseći Penjafielovoj "Leticija i ja", Del Burgo tvrdi u knjizi da su on i Leticija bili u vezi kada je ona upoznala Felipea i da su još uvek bili romantično povezani nakon venčanja sa španskim kraljem pre 20 godina.

Nakon optužbi, preduzetnik je podelio selfi koji je kraljica snimila u ogledalu tokom jedne od svojih trudnoća kao "dokaz" njihove veze.

Na njemu se može videti kraljevsko osoblje kako nosi crnu pašminu - za koju Del Burgo tvrdi da mu pripada - a takođe je otkucao poruku u svom postu na društvenim mrežama, koju mu je navodno poslala Leticija.

- Ljubav. Nosim tvoju pašminu. To je kao da te osećam pored sebe. Brine se o meni. Štiti me. Brojim sate do ponovnog viđenja. Volim te. Izađi odavde. Tvoj.

Otac dvoje dece Del Burgo se sporazumno razveo od Telme Ortiz 2016. - četiri godine nakon što su se venčali i dve godine nakon što su se rastali.

On je u Penjafijelovoj knjizi tvrdio da je nosio verenički prsten u džepu tokom sastanka u madridskom hotelu Ric sa svojom "tadašnjom devojkom" Leticijom 2002. godine kada mu je rekla da se zaljubila u budućeg kralja Španije.

Naveo je da se sprijateljio sa Felipeom nakon što su se upoznali i da ga je Leticija zamolila da bude svedok na njihovom venčanju 22. maja 2004. godine.

Del Burgo je takođe izneo neverovatnu tvrdnju da je kraljica tražila da ga vidi noć pre venčanja u ekskluzivnom restoranu El Latigazo u Madridu - gde ga je zamolila da je "nikada ne napusti".

Biznismen - koji je sin bivšeg političara Haima Ignjasija del Burga - rekao je da je njihova "romantična" veza nastala u Veneciji i datira pre 2000. godine.

Takođe se prisetio trenutka za koji kaže da se dogodio nakon rođenja princeze Leonor kada su zajedno ležali u visećoj mreži pored bazena, rekavši u knjizi: "Leticija mi je rekla 'volim te', a ja sam odgovorio 'volim te'".

Telma je sada sa irskim advokatom Gevinom Bonarom i par je dočekao svoje prvo zajedničko dete u oktobru 2021. Gevin deli dvoje dece sa svojom prvom suprugom - muzičarkom Šeron Kor.

Na svom nedavnom albumu "The Fool & The Scorpion", Šeron je napisala tekstove koji su uključivali frazu "kraljičina uvrnuta sestra" – za koju su fanovi spekulisali da je inspirisana novom maćehom njene dece.

U međuvremenu, Del Burgo je oženio švedsku advokaticu Lusiju Dijaz Liljestrom. U njegovoj biografiji na platformi X je takođe pisalo da je on otac "Ula i Liv" - ali je sada prazan profil.

Govoreći za "El Cierre Digitial", Penjafiel je rekao da je Leticija bila Del Burgova "velika ljubav" i da se veza između njih pretvorila u "veliko prijateljstvo" nakon što se ona udala za Felipea.

Štaviše, bivši kraljevski zet takođe je izneo nategnutu tvrdnju da se "pozabavio" Leticijinim predbračnim ugovorom i pomogao da se pokriju troškovi venčanja kraljičine porodice.

 

- Kada je došlo do venčanja sa Felipeom, ja sam se, između ostalog, bavio predbračnim ugovorom, kao što znate. Takođe sam morao da platim troškove Leticijine porodice jer je bivši kralj Huan Karlos odbio da plati ili čak da podeli troškove sa mnom. Tako sam uz pomoć mog prijatelja Felipea Varele obukao njenu mamu, baku i njene sestre. I uz pomoć Džejmi Džejsona, njenog oca, bake i dede i rođaka.

(Republika/Daily Mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading