BRAVO: Srbija pobedom nad Ukrajinom započela Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

20.05.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan start Orlića.

BRAVO: Srbija pobedom nad Ukrajinom započela Evropsko prvenstvo!

Foto: FSS

Srbija-Ukrajina

Na početku Evropskog prvenstva u fudbalu za igrače do 17 godina, selekcija Srbije ostvarila je važan trijumf nad selekcijom Ukrajine rezultatom 1:0. Ovaj meč, odigran u okviru prvog kola grupe A, doneo je veliko uzbuđenje navijačima, a strelac jedinog gola bio je defanzivac Dušan Makević već u drugom minutu meča. Makević je postigao neverovatan gol sa oko 20 metara, poslavši projektil nakon povratne lopte, čime je doneo pobedu selekciji Srbije.

Srbija je pokazala dominaciju u prvom poluvremenu, stvarajući brojne šanse, dok je Ukrajina pretila u drugom delu meča. Golman Vukašin Jovanović sjajno je reagovao na svaki napad Ukrajine, čuvajući mrežu Orlića i doprinoseći ostvarenju pobede. Takođe, Srbija je imala sreće u nadoknadi vremena kada je Ukrajina propustila obećavajuću priliku, šaljući loptu pored gola.

Nakon pobede nad Ukrajinom, selekcija Srbije se okreće narednom meču protiv domaćina Kipra. Kipar će se suočiti sa selekcijom Češke pre nego što se sastane sa Srbijom, a utakmica protiv domaćina predstavljaće novi izazov za mlade fudbalere.

Ova pobeda predstavlja važan korak ka ostvarenju cilja plasmana među osam najboljih ekipa na Evropskom prvenstvu, a selekcija Srbije će uložiti sve napore kako bi nastavila sa uspehom u narednim mečevima. Srbija je pokazala svoj kvalitet i borbeni duh, te se sa nestrpljenjem očekuje nastavak takmičenja i novi uspesi na Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading