NIJE HTEO DA OSTANE NEM! Naneli ŽESTOKO ODGOVORIO zbog incidenta! Imao je PORUKU i za Lazarevića!

Autor:

Sport

20.05.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko saopštenje izdao je Partizanov Amerikanac, posle sramnog gesta.

NIJE HTEO DA OSTANE NEM! Naneli ŽESTOKO ODGOVORIO zbog incidenta! Imao je PORUKU i za Lazarevića!

Foto: Starsport

Sukob između dvojice košarkaša, Džejmsa Nanelija iz Partizana i beka Zvezde Stefana Lazarevića, izazvao je veliku pažnju javnosti pred treći meč finalne serije AdmiralBet ABA lige.

Prema onome što se vidi na snimku, dvojica igrača su se srela u hodniku i Lazarević ga je upitao zašto ga je davio na prethodnom meču, posle čega je usledio haos.


Na drugom snimku se vidi kako se igrači tuku i kako Lazarević Nanelija obara na pod, ali momenat kada su se sukobili nije zabeležen ili nije objavljen.

Obojica su posle toga bila u policiji, a kasnije nisu igrala finalni meč, u kom je Zvezda osvojila titulu, pošto je sa 3:0 u seriji "ometlala" crno-bele.

 

 

 

Naneli se sada oglasio na društvenim mrežama, uz opširan odgovor:

- Ja znam ko sam, a ne šta drugi misle da sam. Niti sam ono što drugi žele da budem. Ja sam ja. Izmišljotina i manipulacija nisu bile neophodne u ovoj situaciji jer postoje jasni video dokazi koji otkrivaju da sam morao da se zaštitim od agresivne osobe. Nakon pokušaja da smirim situaciju, koja sam osećao da dolazi, sa rukom oko vrata i pesnicom koja je krenula ka meni, nisam imao drugog izbora nego da se odvojim od njega. Nema nikakvog animoziteta prema njemu, nadam se da je dobro - napisao je na društvenim mrežama Amerikanac i dodao:

- Bilo koji narativ o meni koji ne uključuje da sam pošteno ljudsko biće ne može biti istinit niti će biti prihvaćen. Nikada neću biti savršen i ne težim tome, samo učim na greškama, dok sebe smatram odgovornim da postanem bolji iz prošlih grešaka. Ja inače nisam rasista, za one ljude koji su mi govorili da sam rasista dok su me nazivali crnim majmunom, šaljući mi banane (mada ih volim u smutijima) bezbrojne količine rasističkih reči, pretnji, kroz sve to neće uticati na moje mišljenje o drugim velikim srpskim ljudima, sa kojima sam gradio odnose tokom boravka ovde.

Na nadležnim institucijama je da ispitaju šta se dogodilo i da reaguju. Prema prvom saopštenju tužilaštva, zna se samo da je Naneli Lazareviću naneo laku telesnu povredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading