TEODOSIĆ NIJE OVO PLANIRAO: Zvezdin plej pogazio datu reč!

Autor:

Sport

20.05.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Orlova dao veliki doprinos na Malom Kalemegdanu.

TEODOSIĆ NIJE OVO PLANIRAO: Zvezdin plej pogazio datu reč!

Foto: Starsport

Miloš Teodosić je konačno ostvario svoj dugogodišnji san prošlog leta, kada je obukao dres Crvene zvezde. Ovaj potez nije samo ispunio njegove lične ambicije, već je doneo i radost navijačima koji su dugo sanjali o njegovom dolasku.

Iako je sezona donela debakl u Evroligi, osvajanje titule u ABA ligi pokazalo je da Crvena zvezda ima potencijal za velike uspehe. Janis Sferopulos je uspeo da izvuče najbolje iz ekipe, uprkos bolnim porazima i teškim povredama. Njihova timčina i zajedništvo su se pokazali kao ključni faktori za uspeh.

Grčki stručnjak je ostao veran Crvenoj zvezdi i izgradio sjajnu konekciju sa Teodosićem. Njegova odluka da zadrži jezgro igrača govori o veri u postojeći tim i planovima za budućnost. Navijači su već uživali u scenama gde zajedno pevaju na grčkom i slave, sanjajući o novim pobedama.

- Zadržaćemo jezgro igrača. Ne želimo da se brzo menjamo. Moramo da idemo sa bazom igrača koji su tu, a zatim da imamo neke dodatke koji će pomoći igračima koji su ovde da igraju još bolje - rekao je Sferopulos.

Teodosić sasvim sigurno ostaje još jednu sezonu na Malom Kalemegdanu, ali postoji jedna stara izjava iskusnog pleja dok još nije došao u Zvezdu.

- Iskreno bih voleo, ali u svakom slučaju ne da se vratim sa 35 godina, kada bih bio, tako da kažem - prestar. Ako bih se vraćao, voleo bih da to bude u nekim normalnim godinama, tu do 32. godine. Da pomognem ovoj Zvezdi na pravi način, a ne da se vratim samo da tamo završim karijeru - govorio je Teo i pogazio datu reč.

 

 

Miloš Teodosić je pokazao da je i dalje klasa, bivajući ključni faktor u osvajanju Kupa Radivoj Korać, gde je proglašen za MVP-ja. Njegova trojka u finišu meča sa Partizanom postala je jedan od najomiljenijih trenutaka u njegovoj karijeri, dok je statistika samo delimično otkrila pravo stanje stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading