ALARM NA MARAKANI! Stranac najavio ODLAZAK iz Zvezde! Šta će Milojević reći na OVO?

Autor:

Sport

20.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se zna i njegova naredna destinacija.

ALARM NA MARAKANI! Stranac najavio ODLAZAK iz Zvezde! Šta će Milojević reći na OVO?

Foto: Starsport

FK CRvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odbranili su šampionsku titulu Superlige Srbije, a već sutra protiv Vojvodine u Loznici imaju priliku da osvoje "duplu krunu", u finalu nacionalnog kupa.

Među retkim igračima koji već sada mogu da se pohvale sa dva pehara u ovoj sezoni jeste Žan Filip Kraso. Napadač crveno-belih okitio se trofejom na Kupu Afričkih nacija sa Obalom Slonovače, dok mu se pruža šansa da upiše "het trik".

Ipak, povratkom Vladana Milojevića na klupu crveno-belih, bivši igrač Sent Etjena dobijao je manju minutažu. Odigrao je 35 zvaničnih utakmica za tim sa Marakane, međutim, upisao je svega 1.454 minuta, uz osam golova i pet asistencija.

Foto: Starsport

Žan Filip Kraso

Sada se Kraso našao na meti Zvezdinog bratskog kluba, šampiona Rusije Zenita iz Sankt Peterburga, koji bi ga rado video u svojim redovima.

Ofanzivac učesnika Lige šampiona je prethodno privukao pažnju Lokomotive iz Moskve, govorilo se i o odlasku u MLS ligu, ali do realizacije transfera nije došlo. Posebnu pažnju, je privukao početkom godine kada je sa saigračima iz reprezentacije Obale Slonovače režirao senzaciju i osvojio Kup afričkih nacija.

Međutim, ni posle odbranjenog trofeja u Superligi, nije dobijao preveliku minutažu, pošto je bio starter samo u plej-ofu tokom prethodnog kola protiv Napretka. Zbog toga nije ni iznenađenje što Žan Filip Kraso već sada razmatra opcije gde će završiti na leto.

Ostaje ovoreno pitanje obeštećenja, a eventualnim prelaskom u Zenit nastavila bi se saradnja dva kluba na osnovu koje je između ostalog i Strahinja Eraković iz Beograda preašo u Sankt Peterburg uz obeštećenje od 8.000.000 evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Delija 77

20.05.2024 20:50

Idi slobodno idi Kraso , nemas pojma ! Iritantna je njegova lezerna pojava i odnos prema igri !