GLEDALI SMRTI U OČI I PLAKALI: Putnici u avionu ostali bez reči kada se iznenada ZAPALIO MOTOR! Usledila je neviđena drama (VIDEO)

Autor:

Svet

20.05.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama je objavljen snimak koji je napravio jedan od putnika aviona, koji je sedeo sa desne strane. U pozadini se čuju glasovi uplašenih putnika

GLEDALI SMRTI U OČI I PLAKALI: Putnici u avionu ostali bez reči kada se iznenada ZAPALIO MOTOR! Usledila je neviđena drama (VIDEO)

Foto: youtube.com/ravi s

Putnici na letu Bangalor - Koči u Indiji doživeli su neverovatnu dramu odmah nakon poletanja kada su primetili da se jedan od motora na avionu zapalio.

Avion "Er Indije" sa 179 putnika i članova posade bio je primoran da izvrši vanredno sletanje.

Pravo je čudo da prilikom ovog incidenta niko nije povređen. Kontrola leta je obaveštena o problemu, proglašena je uzbuna i požar je ugašen nekih 20 minuta nakon što je izbio.

Na društvenim mrežama je objavljen snimak koji je napravio jedan od putnika aviona, koji je sedeo sa desne strane. U pozadini se čuju glasovi uplašenih putnika.

Ubrzo je aktiviran vodeni top koji je brzo ugasio požar.

"Svi smo bili preplašeni. Plakali smo. Osoblje je bilo profesionalno, pomogli su nam da izađemo i za minut smo bili na sigurnom. Veoma smo im zahvalni", rekla je jedna nenimenovana putnica.

U saopštenju "Er Indije" navodi se da je požar zahvatio desni motor aviona, zbog čega je izvršeno vanredno sletanja gde je su odgovarajuće hitne službe izvršile gašenje požara i evakuisale putnike, prenosi Telegraf.rs.

"Žalimo zbog neprijatnosti so koje je došlo i radimo na alternativnim dogovorima kako bi naši klijenti što pre došli na svoju destinaciju", navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading