MUŠKARAC SE SINOĆ UBIO, A POLICIJA U NJEGOVOM STANU SADA PRONAŠLA MRTVU ŽENU I DVOJE DECE! Horor u komšiluku, tragedija zavila čitav kraj u crno

Autor:

Svet

20.05.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je na licu mesta, sprovodi se opsežna istraga

MUŠKARAC SE SINOĆ UBIO, A POLICIJA U NJEGOVOM STANU SADA PRONAŠLA MRTVU ŽENU I DVOJE DECE! Horor u komšiluku, tragedija zavila čitav kraj u crno

Foto: Republika.rs

Tragedija u Tuzli koja se sinoć dogodila, danas je poprimila još tužnije razmere.

Muškarac nepoznatog identiteta u nedelju uveče ubio se skokom sa zgrade u naselju Stupine, dok su u njegovom stanu jutros pronađene još tri mrtve osobe!

Prema informacijama koje su nezvanično potvrđene za Klix.ba, reč je o ženskoj osobi i dvoje dece.

Mediji prenose da je verovatno reč o supruzi muškarca koji je izvršio suicid, a sve dodatne informacije će biti poznate naknadno.

Kako saznaje Klix.ba, uviđajni tim Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova TK je upućen na mesto pronalaska tela, osiguranje stana je u toku, a sve dalje radnje će se odvijati pod nadzorom kantonalnog tužioca.

Širom regiona ponovo su omasovljeni porodični zločini, naročito femicidi.

Tako je pre nekoliko dana Bjelovar ostao u šoku kada je pedesetjednogodišnji Smiljan G. ranio suprugu Renatu, a onda je presudio njenoj majci Dragici Š. (76) posle čega je uzeo pištolj, uperio cev ka sebi i izvršio samoubistvo.

Policija je obavila i prve informativne razgovore sa najbližim komšijama koje su čule šta se dogodilo u kući užasa.

Komšije tvrde da se prvo čulo kako Renata zapomaže i viče:

"Ljubavi, oprosti mi!".

Nekoliko puta ponovila je to suprugu koji je u potpunom nervnom rastrojstvu, dok je bila u kući i Renatina majka Dragica vitlao pištoljem govoreći:

"Nema više opraštanja!".

Potom je uzeo nož i nasrnuo na suprugu zadavši joj nekoliko uboda. Pravo je čudo kako je preživela, budući da se oporavlja u bolnici u Bjelovaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading