SRPSKU REPREZENTACIJU KRASI IZVANREDNA ATMOSFERA! PETRUŠEV PRED ODLAZAK U PARIZ: Svi za jednog, jedan za sve!

Autor:

Sport

28.06.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo je lepo ovo čuti...

SRPSKU REPREZENTACIJU KRASI IZVANREDNA ATMOSFERA! PETRUŠEV PRED ODLAZAK U PARIZ: Svi za jednog, jedan za sve!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Srbije pod palicom Svetislava Pešića započeli su pripreme za Olimpijske igre u Parizu. Pre nekoliko dana su se okupili, a već tu moglo se videti da je atmosfera koja je vladala prošle godine u Manili samo još više porasla u odnosu na tada. 

Jedan od važnijih igrača u rotaciji "orlova" kada je osvojeno srebro prošle godine na Filipinima bio je Filip Petrušev. Bivši igrač Crvene zvezde otkrio je koliko je dobra hemija u timu.

- Oseća se izvanredna atmosfera, od momenta kada smo se skupili videlo se da smo jedva čekali da budemo na okupu i da krenemo da radimo. Ne znam da li je bilo problema ranije, ali kod nas je odlično. Nekako smo se poklopili u ovoj generaciji, ličnosti u timu su slične, svima nam prija društvo... Prosto se namestilo jer su svi nesebični momci u ekipi, svako svakoga ceni. Onaj naš slogan iz Manile nas stvarno odlično opisuje... Svi za jednog, jedan za sve - rekao je Petrušev za "Mozzart sport" i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Filip Petrušev u dresu reprezentacije

- To je ista ekipa, samo što sada imamo i Jokića i Vasu, a njihova igra je baš ta nesebičnost i u tome su najbolji. Verujem da ćemo našu najveću prednost samo da unapredimo, ali to će i biti potrebno jer ćemo igrati protiv jakih individualnih timova kao što su Francuzi i Amerikanci.

S obzirom na to da trenutno nastupa za Olimpijakos, može se reći da je bio na terenu za vreme dva najveća evropska derbija.

- Ufff... Nijanse su u pitanju. Naši navijači su možda konstantniji u tom navijanju i pre utakmice, ali i Grci su ludi, kada ih nešto iznervira, sruši se hala. Svakako smo mi i Grci najvatreniji kada je navijanje u pitanju. Naravno ja ne razumem sve što se dešava u Grčkoj zbog jezika, ali jako je slično - završio je Petrušev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading