STANOJEVIĆ REŠIO PROBLEM U KOMŠILUKU! Partizan dovodi reprezentativca!

Autor:

Sport

28.06.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli krenuli po novo pojačanje.

STANOJEVIĆ REŠIO PROBLEM U KOMŠILUKU! Partizan dovodi reprezentativca!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Mladi rumunski fudbaler Andrej Borza (18) na korak je od prelaska u redove Partizana, a stiže na inicijativu novog-starog trenera srpskog vicešampiona Aleksandra Stanojevića.

Ovo bi bio značajan korak za crno-bele, s obzirom da je povratnik na klupu "parnog valjka" istakao hitnu potrebu za jačanjem pozicije levog beka, imajući u vidu da je trenutno kao opciju na raspolaganju samo Nikola Antić.

Prema navodima rumunskog portala "ProSport", klubovi su već na korak do završetka dogovora, a Borza bi trebalo da stigne na jednogodišnju pozajmicu, sa mogućnošću otkupa ugovora za tačno dva miliona evra, ukoliko Partizan bude zadovoljan njegovim učinkom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Andrej Borza

Andrej Borza je mladi reprezentativac Rumunije i smatra se jednim od najvećih talenata u svojoj zemlji. Prema Fudbalskoj opservatoriji (CIES), prošle godine je proglašen za trećeg najperspektivnijeg levog beka na Starom kontinentu u konkurenciji do 20 godina.

Rođen u gradu Navodari, Borza je prošao kroz fudbalsku akademiju legendarnog asa Georgija Hadžija, a trenutno nastupa za Rapid iz Bukurešta. Prošle sezone je upisao 38 nastupa u svim takmičenjima, uz dve asistencije.

Iako je Borza blistao na terenu, nije mu bilo lako ni van njega. Naime, rumunski mediji su preneli da je mladi fudbaler kažnjen zbog nediscipline od strane selektora reprezentacije, Edvarda Jordaneskua.

Naime, defanzivac je uhvaćen u noćnom provodu sa klupskim kolegom Aleksandrom Albuom nakon poraza njihovog kluba, Rapid, od Jašija. Ovaj incident je rezultirao time da Borza nije bio uvršten u tim za Evropsko prvenstvo, ali se očekuje da će u budućnosti postati ključni igrač državnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading