JAGO "RASPALIO" DELIJE POSLE NOVOG UGOVORA: Zvezda je moj dom!

Autor:

Sport

28.06.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac je zavoleo Beograd.

JAGO "RASPALIO" DELIJE POSLE NOVOG UGOVORA: Zvezda je moj dom!

Foto: Starsport

Iako se činilo da je odlazak Jaga dos Santosa iz Crvene zvezde bio neizbežan, kako je "Republika" već najavila, klub sa Malog Kalemegdana uspeo je da zadrži svog fantastičnog plejmejkera!

Brazilski reprezentativac je dobio primamljivu ponudu iz Rusije, ali je Zvezda uspela da ga zadrži jačom finansijskom ponudom. 

Nakon objave kluba o produženju ugovora, Jago dos Santos je reagovao na društvenim mrežama, ističući svoju ljubav prema crveno-beloj boji i Beogradu. Kroz emotikone kuće i srca, jasno je dao do znanja koliko mu znači ostanak u klubu, dok je njegova devojka Manuela Frediani takođe izrazila oduševljenje emotikonima.

Republika

Foto: printscreen/Instagram/KK Crvena zvezda

Odgovori Jaga i njegove devojke

Jago je potpisao sa crveno-belima ugovor na tri sezone, obavezavši se na vernost Zvezdi do 2027. godine, a tim potezom je i potvrdio reči da bi voleo da ostane još dugo u Beogradu, svom domu.

Nedavna vest o Mateuševom odlasku izazvala je neizvesnost među navijačima Crvene zvezde. Ponuda ruskog Zenita iz Peterburga bila je veoma primamljiva, premašujući čak i cifru od milion evra. Očekivalo se da će sjajni organizator igre napustiti klub, ali situacija se promenila kada je Zvezda odlučila da mu izađe u susret i ispuni njegove zahteve.

Jago Mateuš, brazilski reprezentativac, već je stekao status važnog igrača u timu Crvene zvezde. Njegova uloga kao plejmejkera donosi dinamiku i kreativnost u igri, a iako je doveden kao treća opcija pokazao je da se treba ozbiljno računati na njega. Trebalo bi da će zadržati svoju ulogu kao druga opcija na poziciji plejmejkera, pošto je dogovoreno pojačanje na njegovoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading