OGLASIO SE NOVAK! MOĆNE reči Đokovića pred početak Vimbldona!

Autor:

Sport

28.06.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser ide po osmu titulu u Londonu.

OGLASIO SE NOVAK! MOĆNE reči Đokovića pred početak Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Rekorder po broju Grend slem titula Novak Đoković oglasio se pred početak Vimbldona, na kojem brani finale iz prošle godine.

Nakon uspešne operacije kolena, srpski as se vratio na teren i spreman je za nove izazove. U međuvremenu je Nole saznao ime prvog rivala i put do trofeja, pa naglašava da je spreman za sve što ga čeka na londonskoj travi.

- Idemooo Vimbldon. Malo je dobrih osećaja kao udarati lopticu na Centralnom terenu Vimbldona. Sjajna sesija sa Janikom Sinerom - napisao je Novak Đoković na društvenim mrežama posle žreba za treći Grend slem u sezoni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Tokom jučerašnjeg dana Nole je odradio trening sa Janikom Sinerom, najboljim igračem sveta, što je dodatno podgrejalo interesovanje za njegovo učešće na Vimbldonu. Iako je samo pre 22 dana imao operaciju kolena, Đoković je odlučio da se vrati na teren i pokuša da osvoji još jedan pehar na londonskoj travi.

Pored Vimbldona, Novak ima neostvarenu želju da osvoji zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je takođe potvrdio učešće. Iako se postavlja pitanje da li će uspeti da održi formu i izdrži sve izazove, njegova odlučnost i želja za uspehom su nedvosmislene.

Podsetimo, Đoković brani finale na Vimbldonu, gde je prošle sezone u spektakularnom meču i posle pet setova poražen od Karlasa Alkaraza iz Španije rezultatom 2:3 (po setovima 6:1, 6:7, 1:6, 6:3, 4:6).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading