NOVI ŽESTOK ŠAMAR ZA KOMŠIJE! UEFA drakonski KAZNILA Hrvate!

Autor:

Sport

28.06.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala nije imala milosti.

NOVI ŽESTOK ŠAMAR ZA KOMŠIJE! UEFA drakonski KAZNILA Hrvate!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Hrvatske

Disciplinska komisija UEFA nedavno je saopštila svoju odluku da kazni Fudbalski savez Hrvatske zbog raznih incidenata tokom utakmica protiv Italije, Španije i Albanije.

Ukupan iznos kazni iznosi neverovatnih 220.875 evra.

Tokom utakmice između Hrvatske i Italije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, hrvatski navijači su se upustili u nesporstko ponašanje, što je dovelo do toga da UEFA izrekne kaznu FSH u iznosu od 105.000 evra.

Dodatne kazne uključuje 45.000 evra zbog bacanja predmeta, 30.000 evra zbog upotrebe baklji i dodatnih 30.000 evra zbog neprikladnog ponašanja dela hrvatskih navijača.

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Navijači Hrvatske

Osim incidenata tokom utakmice Hrvatska-Italija, FSH se takođe suočio sa kaznama za utakmice protiv Španije i Albanije. Posebno, Savez je dobio kaznu od 63.875 evra zbog bacanja plastičnih čaša od strane navijača tokom utakmice protiv Španije, zajedno sa kaznom od 24.000 evra zbog upotrebe baklji.

Ukupna kazna za utakmicu protiv "Crvene furije" iznosila je 87.875 evra. Što se tiče utakmice protiv Albanije, Fudbalski savez Hrvatske je dobio kaznu od 28.000 evra, pretežno zbog upotrebe pirotehnike i bacanja baklji.

Podsetimo, FSH prošao je bez kazne za povike njihovih navijača u Hamburgu protiv Albanije, kada su uzvikivali "Ubij Srbina", što je još jedna u nizu loših odluka čelnika UEFA, po pitanju vređanja Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading