ŽAO MI JE ŠTO JE UKRAJINA ISPALA SA EP! STANOJEVIĆ ISKREN: Pratimo SVE, grobari strpite se

Autor:

Sport

28.06.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se priprema za novu sezonu.

ŽAO MI JE ŠTO JE UKRAJINA ISPALA SA EP! STANOJEVIĆ ISKREN: Pratimo SVE, grobari strpite se

Foto: www.partizan.rs

Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana odradili su deo priprema u Sloveniji i provešće nekoliko dana u Beogradu pre nego što odu na turnir u Moskvi, gde će od 1. do 10. jula odmeriti snage sa Dinamom, CSKA i Lokomotivom.

Novi/stari trener kluba iz Humske Aleksandar Stanojević sklapa kockice pre početka kvalifikacija za Ligu šampiona. Očekuje se da "sreže" tim nakon što je u Sloveniji dao priliku mnogim igračima, a pomno prati i dešavanja u Dinamo Kijevu - klubu protiv kog će startovati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Republika

Foto: www.partizan.rs

Stanojević na predstavljanju u Humskoj

- Pratimo im svaki korak, apsolutno sve što rade, sve nas zanima. Vidimo da angažuju nove igrače, pojačavaju se i ima malo žala što je Ukrajina ispala tako rano sa Evropskog prvenstva, jer bismo možda dobili umornijeg rivala - smeje se Stanojević. - Ipak, grupa im je bila neverovatna, osvojili su četiri boda i ispali, što se prvi put desilo. Dinamo je u reprezentaciji imao šest igrača, od toga četiri standardna, što je za respekt. Vidim i da su neke internacionalce vratili sa pozajmica, ali dobro. I mi smo se, nadam se, pojačali, pa polako, spremaćemo se za protivnika - rekao je Stanojević za "Telegraf".

Potom je odgovorio na pitanje kakav Partizan navijači mogu da očekuju u narednoj sezoni.

- Nadam se agresivan, disciplinovan, nešto što je moj stil fudbala, Da budemo produktivni, da pokušavamo, da budemo dinamični. Malo je vremena, igrači dolaze u hodu, ali moram da budem zadovoljan, jer mi se ispunjavaju želje koje sam tražio klubu. Moraćemo malo da budemo strpljivi prvih nekoliko kola, ali se nadam da ćemo brzo biti onakvi akvi svi priželjkujemo - dodao je trener crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading