ŠTA KAŽU KVOTE? Srbija ili Danska - EVO ko je FAVORIT u Minhenu! Razlika u koeficijentu je OGROMNA!

Autor:

Sport

25.06.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra na Alijanc areni sa početkom od 21 čas.

ŠTA KAŽU KVOTE? Srbija ili Danska - EVO ko je FAVORIT u Minhenu! Razlika u koeficijentu je OGROMNA!

Foto: Tanjug/AP

Atmosfera pred večerašnji duel na "Alijanc Areni" se zahuktava, uoči duela "orlova" i Danske, a bukmejkeri su dali veće šanse crveno-belima za trijumf.

Sa manje od dva sata do početka odlučujuće utakmice za reprezentaciju koju predvodi Dragan Stojković Piksi na Evropskom prvenstvu, srpski fudbaleri se pripremaju za susret sa Dancima.

Iako se spekuliše o tome da bi čak i remi mogao da bude dovoljan Srbiji za plasman u nokaut fazu, malo ko razmišlja o kalkulacijama. Uoči duela sa Danskom, u glavama navijača je samo pobeda, mada crveno-beli imaju ulogu favorita prema bukmejkerima.

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Eriksen i Sergej Milinković-Savić

Kvota da će Danci večeras slaviti je 2.45, dok je pobeda "orlova" naplaćuje se 3.45, a na remi možete da zaradite 3.20 puta više novca.

Brojni stručnjaci daju veće šanse četi Kaspera Hjulmanda, a trenutni plasman nakon dva kola pokazuje da Srbija ima jedan bod, dok Danska i Slovenija dele drugo mesto sa po dva osvojena boda, a Engleska je prva sa četiri.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading