"REPUBLIKA" OTKRIVA! Evo kako je POČELA KRVAVA TUČA SA POLICIJOM na Marienplacu! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.06.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene uoči meča Srbije i Danske u Grupi C na Evropskom prvenstvu.

"REPUBLIKA" OTKRIVA! Evo kako je POČELA KRVAVA TUČA SA POLICIJOM na Marienplacu! (VIDEO)

Foto: Republika

Tuča navijača Srbije i nemačke policije nekoliko sati pred početak utakmice Piksijevih "orlova" i Danske, izazvala je veliku pažnju na ulicama Marienplaca.

Kako "Republika" saznaje, srpski navijači su iz čista mira počeli da gađaju flašama nemačke policajce na Marienplacu, pripadnici organa reda su Srbe samo malo štitovima pogurali, bez tuče, dok su fanovi "orlova" nastavili bakljama i flašama da ih gađaju, pa je nastao dalji konflikt.

Međutim, ni tad ih nisu tukli policajci već samo gurali, pa su ih pustili, ali je policija na Marienplacu i dalje u grupacijama po 10 ljudi, sve snima i prati.

Postoji i druga verzija, prema kojoj je jedan srpski navijač palio baklju i policajci su hteli da ga privedu, okupljeni Srbi počeli su da negoduju, 30 njih ih je okružilo, da bi potom organi reda vratili privedenog momka bez ikakvih rekvizita, međutim, fanovi "orlova" su nastavili da gađaju policajce bakljama i flašama. U celoj toj gužvi, viđeno je i nekoliko krvavih glava.

Prema rečima našeg sagovornika, policajci nisu upotrebljavali silu protiv srpskih navijača:

- Nisu ih tukli - rekao je izvor "Republike".

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Hogar Strasni

26.06.2024 01:22

Pohapsiti olos koji se prepozna na snimkama pa u bajbok na godinu dana. Kao BBB u Grckoj.