SAMO OŠTRO I SA STILOM! Evo šta su Srbi poručili Dancima (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

25.06.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aufiderzen!

SAMO OŠTRO I SA STILOM! Evo šta su Srbi poručili Dancima (VIDEO)

Foto: Printscreen/Republika

Fudbaleri Srbije igraju danas presudan meč na Evropskom prvenstvu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija sastaće se sa Danskom od 21 čas i mogu pobedom da odu u nokaut fazu EVRO 2024, ali i remijem. Naime, u osminu finala će proći po dve selekcije iz svake grupe, ali i četiri od šest najbolje rangiranih trećeplasiranih ekipa.

Navijači Srbije nadosetljiviji, kao i uvek. Od ranih jutarnjih časova su naši ljudi krenuli iz svih delova Nemačke i Evrope prema gradu u kojem će fudbaleri Srbije odmeriti snage sa Danskom na EVRO 2024 od 21 čas na Alijanc areni. Oni koji su prvi stigli na Marienplac su odmah "postavili busije", pa su zastave raširene po kafićima. 

 

 

Ovim rečima su pozdravili Dance: "Aufiderzen! Danci, Danci, vi ste ovde stranci!"

Republika

Foto: Republika

 

Celokupna fudbalska javnost u Srbiji strepi šta će se desiti danas na Alijanc areni, teznije se dižu iz časa u čas. Nadamo se da će ''orlovi'' da ti sve od sebe večeras i da će učiniti sve da navijače učine ponosnim. Podsetimo, ukoliko Srbija kao druga prođe u osmini finala sastaće se sa Nemcima, a ako bude treća onda sa Španijom ili Portugalom.

Na prošlom Evropskom prvenstvu na kome je Srbija učestvovala, prošla je grupnu fazu, tako da bi ovo donelo izuzetno mnogo sreće navijačima. Videćemo u kom sastavu će Piksi izaći. Svi sa velikim nestrpljenjem iščekuju ovaj duel i sigurno će biti zanimljivi kakvu igru će prikazati oba nacionalna tima. Svim srcem navijamo da ''orlovi'' dođu do pozitivnog ishoda i konačno naprave taj iskorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading