ANA IVANOVIĆ BAŠ ŽELI LOŠE BASTIJANU: Zna za koga treba da navija na EVRO (FOTO)

Autor:

Sport

25.06.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša teniserka pružila podršku "orlovima" pred meč odluke

ANA IVANOVIĆ BAŠ ŽELI LOŠE BASTIJANU: Zna za koga treba da navija na EVRO (FOTO)

Foto: Nemanja Pančić

Fudbalske reprezentacije Danske i Srbije večeras u 21 čas odmeriće snage u trećem i poslednjem meču u Grupi C. "Orlovi" su započeli takmičenje hrabrom igrom protiv Engleske, ali nisu imali sreće i ostali su bez bodova, dok su Skandinavci takođe pružili odličan otpor "Gordom Albionu" i zasluženo zadovoljni napustili teren sa velikim poenom. S druge strane, obe selekcije igrale su nerešeno (1:1) protiv Slovenije, pa će se velika borba za plasman u nokaut fazu voditi u direktnom sudaru na Alijanc Areni.

Nekadašnja najbolja teniserka sveta, Ana Ivanović, odlučila je da podrži srpske fudbalere pred najvažniji meč Evropskog prvenstva. Za tu priliku, Ana je obukla posebnu kolekciju koja uključuje duksericu na kojoj piše „orlovi“ i na kojoj se nalazi novi grb reprezentacije. Uz objavu na društvenim mrežama, Ana je napisala samo jednu reč - „Idemo“.


Ana Ivanović već godinama živi u Nemačkoj sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, što možda ukazuje na to da je odlučila da meč gleda uživo na „Alijanc areni“. Ovaj gest podrške iz Nemačke, gde je fudbal veoma popularan, sigurno će obradovati i motivisati srpske fudbalere pred odlučujući meč.

Međutim, ukoliko njena podrška urodi plodom i Srbija trijumfuje večeras nad Danskom, "orlovi" će se u osmini finala susresti upravo sa Nemačkom, a to po Švajnštajgera i domaćine, što bi rekao Piksi - "nikako neće biti dobro"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading