POTVRĐENO SAZNANJE REPUBLIKE: ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKI POSAO! Plejmejker ostaje na Malom Kalemegdanu

Autor:

Sport

28.06.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeli su da ga zadrže.

POTVRĐENO SAZNANJE REPUBLIKE: ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKI POSAO! Plejmejker ostaje na Malom Kalemegdanu

Foto: Starsport

Iako se činilo da je odlazak Jaga Mateuša iz Crvene zvezde bio neizbežan, kako je "Republika" već najavila, klub sa Malog Kalemegdana uspeo je da zadrži svog fantastičnog plejmejkera!

Brazilski reprezentativac je dobio primamljivu ponudu iz Rusije, ali je Zvezda uspela da ga zadrži jačom finansijskom ponudom. Ova vest je izazvala veliko interesovanje javnosti i navijača, a sada je i na društvenim mrežama klub to zvanično i potvrdio.

Jago je potpisao sa crveno-belima ugovor na tri sezone, obavezavši se na vernost Zvezdi do 2027. godine.

Odluka Mateuša da produži ugovor sa Crvenom zvezdom do 2027. godine predstavlja značajan korak za klub, ali i za samog igrača, čime se potvrđuje njegova privrženost i verovanje u klub i svoje ambicije.

Nedavna vest o Mateuševom odlasku izazvala je neizvesnost među navijačima Crvene zvezde. Ponuda ruskog Zenita iz Peterburga bila je veoma primamljiva, premašujući čak i cifru od milion evra. Očekivalo se da će sjajni organizator igre napustiti klub, ali situacija se promenila kada je Zvezda odlučila da mu izađe u susret i ispuni njegove zahteve.

Jago Mateuš, brazilski reprezentativac, već je stekao status važnog igrača u timu Crvene zvezde. Njegova uloga kao plejmejkera donosi dinamiku i kreativnost u igri, a iako je doveden kao treća opcija pokazao je da se treba ozbiljno računati na njega. Trebalo bi da će zadržati svoju ulogu kao druga opcija na poziciji plejmejkera, pošto je dogovoreno pojačanje na njegovoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading