NOLE SE OBRATIO "ORLOVIMA" PRED MEČ U GELZENKIRHENU! Pročitajte šta im je PORUČIO!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

16.06.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji "javio" se putem video bima.

NOLE SE OBRATIO "ORLOVIMA" PRED MEČ U GELZENKIRHENU! Pročitajte šta im je PORUČIO!

Foto: Printscreen/X/Arena Sport TV

Odbrojavaju se minuti do početka utakmice prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, između reprezentacija Srbije i Engleske.

U međuvremenu selektori Geret Sautgejt i Dragan Stojković Piksi odredili su "ratnike" za duel na Feltins areni u Gelzenkirhenu, a "orlovi" će imati ogromnu podršku svojih navijača sa tribina.

Osim srpskih fanova, neposredno pred start najzanimljivijeg duela današnjeg dana, oglasio se i Novak Đoković. Najbolji teniser u istoriji "belog sporta", oglasio se putem video bima na stadionu Šalkea, poslavši motivacionu poruku Piksijevim izabranicima.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

- Puno sreće i hrabrsosti. Da budete ujedinjeni date sve od sebe da obradujete naciju. Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu. Nadam se velikim pobedama. Daćemo vam vetar u leđa, ja i svi ljudi u Srbiji - obratio se Novak Đoković srpskim reprezentativcima pred okršaj protiv "Gordog Albiona".

 

Podsetimo, u prvoj utakmici Grupe C, fudbalske reprezentacije Danske i Slovenije remizirale su rezultatom 1:1, što je odličan rezultat za selekciju Srbije, ukoliko izbori povoljan rezultat u meču sa Englezima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading