ŠOK! POZNATI FUDBALER DOŽIVEO SRČANI UDAR! U klubu svi zabrinuti!

Autor:

Sport

28.06.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugrađen mu je pejsmejker.

ŠOK! POZNATI FUDBALER DOŽIVEO SRČANI UDAR! U klubu svi zabrinuti!

Foto: Profimedia

Teška srčana situacija Nabila Bentaleba

Francuski fudbaler Nabil Bentaleb, koji trenutno igra za Lil, doživeo je iznenadni srčani udar tokom kojeg je završio u bolnici gde mu je ugrađen pejsmejker. Ova vest je izazvala šok i zabrinutost među navijačima i ljubiteljima fudbala, posebno imajući u vidu slučaj Kristijana Eriksena koji i dalje svima prvi pada na pamet sa prošlog Evropskog prvenstva. Iako je prvobitno izveštaj bio da je Bentaleb samo osetio slabost, ispostavilo se da je situacija bila daleko ozbiljnija.

Reakcija kluba i medija

Poštovanje za Nabila Bentaleba i njegove voljene. Lil je šokiran i iznenađen što ovakve stvari izlaze u javnost – saopštili su iz Lila i pozvali na sve da pokažu strpljenje i umerenost zbog osetljivih pitanja.


Portparol Lila je izdao saopštenje u kome izražava šok i iznenađenje povodom ovog događaja, pozivajući na strpljenje i umerenost u vezi sa ovom osetljivom situacijom. Francuski mediji prenose da je trenutno teško prognozirati Bentalebov oporavak, ostavljajući javnost u neizvesnosti.

Bentalebova karijera i reprezentativno iskustvo

Nabil Bentaleb, koji je igrao za klubove poput Njukasla, Šalkea i Totenhema, prešao je u Lil prošle godine. Takođe, on ima značajno iskustvo u reprezentaciji Alžira, sa 52 odigrane utakmice i pet postignutih golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading