KANDIDAT ZA "PUŠKAŠA"! Dobili smo PROMAŠAJ GODINE! Napadač se OBRUKAO za sve pare! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.06.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se njemu retko dešava.

KANDIDAT ZA "PUŠKAŠA"! Dobili smo PROMAŠAJ GODINE! Napadač se OBRUKAO za sve pare! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, reprezentacije Češke i Gruzije sastalu su se u Hamburgu, u drugom kolu Grupe F, gde je iskusnija selekcija "knedlički" nametnula svoj ritam i stvorila veći broj prilika u prvom delu meča.

Međutim, i pored dominacije, Gruzini su došli do vođstva golom Mikautadzea sa "bele tačke" u sudijskoj nadoknadi vremena.

U 24. minutu, gol Adama Hložeka je poništen zbog igranja rukom, dok je samo tri minuta kasnije usledio šokantan promašaj Vaclava Černija.

Iako se našao neposredno ispred gola i imao mnogo prostora, Černi je izuzetno loše šutirao, što je omogućilo golmanu Gruzije, Giorgiju Mamardašviliju, da se namesti i interveniše. Ipak, na sreću Černija, najverovatnije je celom događaju prethodio ofsajd, iako bi konačnu odluku morao doneti VAR.

Ovaj susret je doneo uzbuđenje i dramu, ali nije doneo napredak u igri Češke, koja je prinuđena u nastavku da juri minus od jednog gola.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading