REPREZENTATIVAC SRBIJE PRED DANCE! "Nije dovoljno 100 posto! Moramo OVOLIKO da pružimo!"

Autor:

Sport

22.06.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksijev "orao" optimističan uoči meča odluke sa Dancima.

REPREZENTATIVAC SRBIJE PRED DANCE! "Nije dovoljno 100 posto! Moramo OVOLIKO da pružimo!"

Foto: www.profimedia.rs

Lazar Samardžić, mladi fudbaler Udinezea, ostavio je pozitivan utisak na terenu u remiju protiv Slovenije (1:1) i privukao pažnju ljubitelja fudbala svojom lakoćom poteza i lucidnošću.

Njegovo učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj donelo je svežinu u igri Srbije, a očekuje se da će biti jedan od aduta selektora Dragana Stojkovića Piksija u narednom susretu sa Danskom.

Uoči narednog meča protiv Danske, Samardžić ističe da se ekipa priprema i nada povoljnom raspletu.

- Svi znamo da je ovaj meč sve za nas. Moramo da pobedimo ovaj meč i moramo dati sve od sebe, 150%, jer 100% nije dovoljno. Moramo uraditi više - rekao je vezista Udinezea u intervju za FSS.

U drugom meču Grupe C sastaće se Engleska i Slovenija, a Srbiji bi odgovarao trijumf "Gordog Albiona" u tom meču.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading