HEROJ SRBIJE LUKA JOVIĆ SPASAO "ORLOVE", PA PORUČIO: Ovo mi je NAJDRAŽI gol u karijeri!

Autor:

Sport

20.06.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završnica za infarkt u Minhenu...

HEROJ SRBIJE LUKA JOVIĆ SPASAO "ORLOVE", PA PORUČIO: Ovo mi je NAJDRAŽI gol u karijeri!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je u drugom meču Evropskog prvenstva sa Slovenijom - 1:1 (0:0).

Ponovo se dogodio početak kao protiv Engleske kome se nismo nadali. Posle početne "ukočenosti", "orlovi" su se malo stabilizovali i zaigrali bolje, što je dovelo do nešto sigurnije igre.

Ponovilo se odlično drugo poluvreme iz Gelzenkirhena, ali se ponovila i - užasna realizacija. Ređali su "orlovi" šansu za šansom posle povratka sa pauze, a kada se one ne iskoriste, onda normalno ide kazna. "Sevnula" je kontra Slovenaca, a Karničnik je ostao usamljen na drugoj stativi i bez mnogo muke sproveo loptu u Rajkovićevu mrežu posle pregršt promašaja naših igrača.

Pokušavala je Srbija do kraja da se vrati, imala inicijativu i taman kada je izgledalo kao da smo "prokleti" - iz poslednje prilike na meču izronio je Luka Jović i nada da možemo proći grupu! Imala je Srbija korner u 95. minutu i Ivan Ilić je centrirao, a zlatna rezerva Luka Jović pogodio je glavom posle čega je sudija Kovač odmah odsvirao kraj!

Republika

Foto: Profimedia

Gol Jovića

Heroj utakmice je posle meča očekivano blistao.

- Pa najdraži mi je ovo gol u karijeri jer postoji mogućnost da bude jako bitan. Protiv Škotske sam isto dao gol na samom kraju, ali tamo ipak nismo prošli na EP. Nadam se da će sad biti drugacije, rekao je Jović i dodao:

- Nema šta, po meni mi smo odigrali dve kvalitetne utakmice protiv dobrih protivnika. Prvi meč smo izgubili, mislim da smo zaslužili više, ali danas mislim da je nerešen rezultat najrealniji ishod. Išli smo na tri boda i protiv Engleske i protiv Slovenije i nema šta - pun gas i protiv Danske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading