MEGAPREOKRET! Aleksandar Dragović i dalje u CRVENO-BELOM dresu!

Autor:

Sport

27.06.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od povratka u matičnu Austriju.

MEGAPREOKRET! Aleksandar Dragović i dalje u CRVENO-BELOM dresu!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović, doskorašnji kapiten Crvene zvezde, napustio je stadion "Rajko Mitić" po završetku sezone. Postojala je nada da će se vratiti u Austriju, ali se situacija promenila pošto je grčki velikan i bratski klub srpskog šampiona - Olimpijakos pokazao ozbiljno interesovanje za njega.

Grčki mediji prenose da je osvajač Lige Konferencija stupio u kontakt sa Dragovićem i da su pregovori u toku. Ovaj obrt u transferu nije senzacija, jer su crveno-beli iz Pireja već izražavali želju za Dragovićem još u januaru.

Navodi se da bi mu bila ponuđena ugovor na 2+1 godinu, što bi moglo da znači da bi 33-godišnji defanzivac završio svoju igračku karijeru u Atini.

 

 

Ukoliko se ovaj transfer ostvari, postoji mogućnost da će Dragović završiti svoju karijeru u Atini, umesto u rodnoj Austriji gde je započeo fudbalsku avanturu još 1997. godine, sa samo šest godina.

Olimpijakos je prošle sezone osvojio prvi evropski trofej u svojoj klupskoj istoriji i od jeseni će igrati u grupnoj fazi Lige Evrope, što bi moglo da bude privlačno iskusnom defanzivcu poput Dragovića.

Nedavno je iskusni fudbaler na Zlatiboru posetio svoje bivše saigrače i drugove za ceo život iz Crvene zvezde. Doskorašnji kapiten je iznenadio četu Vladana Milojevića i dao im podršku u pripremi za novu sezonu.

Popularni Drago je pre početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj, na utakmici Austrije i Srbije u Beču, dobio poklon za odigranih 100+ utakmica u nacionalnom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading