PODRŠKA DRŽAVNOG VRHA FUDBALERIMA SRBIJE: Predsednik Vlade Miloš Vučević posetio "orlove" u Minhenu (FOTO)

Autor:

Sport

20.06.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi smo uz naše reprezentativce.

PODRŠKA DRŽAVNOG VRHA FUDBALERIMA SRBIJE: Predsednik Vlade Miloš Vučević posetio "orlove" u Minhenu (FOTO)

Foto: FSS

Čelnici FSS sa podrškom

Predsednik Vlade Srbije, Miloš Vučević, posetio je našu fudbalsku reprezentaciju u Minhenu pred veoma važnu utakmicu protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu.

Premijer se oglasio na društvenoj mreži "X" gde je podelio svoju podršku reprezentaciji. Uz fotografiju sa selektorom Piksijem i legendarnim fudbalerom Draganom Džajićem, Vučević je poručio: "Izdržao sam…nisam 'savetovao' Piksija oko današnje utakmice. Napred Orlovi." Ova podrška je dodatno ujedinila navijače i stvorila pozitivnu atmosferu uoči meča.

Premijera su dočekali predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, selektor Dragan Stojković i direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović.


Srbija će danas od 15 časova odigrati meč drugog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu protiv Slovenije u Minhenu. Ova utakmica nosi veliki značaj za srpski fudbal i navijače širom zemlje, te se očekuje velika podrška za "orlove" tokom meča.

 

Republika

Foto: FSS

Miloš Vučević sa Piksijem i Džajićem

Očekivanja su visoka, a uz podršku predsednika Vlade Srbije i ostalih zvaničnika, reprezentacija Srbije ulazi u ovaj meč sa jakim motivom da ostvari uspeh na Evropskom prvenstvu i prođe grupu.

Podsetimo, selektor Dragan Stojković Piksi najavio je na konferenciji za medije ofanzivu na Slovence.

Mi sutra izlazimo na teren da se borimo, svidelo se to vama ili ne. Sloveniju treba da dobijemo, to je cilj. Nećemo sigurno ići sa razmišljanjem o drugom rezultatu, e sad... Biće dobra utakmica, to je sigurno, atmosfera takođe, prava fudbalska, biće dosta Sloveaca, biće Srba i to je lepo. Verujem da će posle zajedno otići na pivo, pa ko pobedi pa neka plati. Biće dobro, radujemo se, ali cilj je da pobedimo - istakao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (13)

Loading
Ana

20.06.2024 12:12

Glavu gore, momci! Prava borba tek predstoji, svi smo uz vas!

Strahinja

20.06.2024 12:13

Nasi reprezenativci ce i ovoga puta pokazati kako se bori za nacionalni dres

Vanja

20.06.2024 12:13

Nema predaje, sad još jače. Lepo je kada sportisti imaju podrsku države.