DA LI ĆE DOBRIĆ DOĆI U PARTIZAN? Republiika OTKRIVA pozadinu TRANSFERA bivšeg igrača Zvezde!

Autor:

Sport

27.06.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Virtusa iz Bolonje dovodio se u vezu sa crno-belima.

DA LI ĆE DOBRIĆ DOĆI U PARTIZAN? Republiika OTKRIVA pozadinu TRANSFERA bivšeg igrača Zvezde!

Foto: Starsport

Partizan je žestoko krenuo u rekonstrukciju igračkog kadra, pa su crno-beli već angažovali nekoliko novajlija.

Deo tima koji predvodi Željko Obradović, postali su: povratnik Vanja Marinković, Danac iz Virtusa Ife Lundberg, franucski plejmejker Frank Nilikina, dok se kao potencijalne novajlije pominju nemački reprezentativac Isak Bonga i Čima Moneke.

S druge strane, Najdžel Vilijams-Gos je odbio Partizan, potvrdivši da sa nijednim klubom još nije kontaktirao, čime je stavio tačku na spekulacije oko povratka u Humsku.

Kako "Republika" saznaje, isti slučaj važi i za Ognjena Dobrića, bivšeg košarkaša Crvene zvezde, koji se dovodio u kontakt s Partizanom, međutim, prema našim informacijama, reprezentativac Srbije je veoma daleko od dolaska među crno-bele, te će posle Gosa, regionalni i srpski vicešampion sigurno ostati i bez Dobrića.

Foto: instagram Ognjen Dobrić

Ognjen Dobrić

Podsećamo, Partizan su na kraju sezone pored kapitena Kevina Pantera, koji je prešao u Barselonu, napustili i Zek Ledej (Olimpija Milano), Frenk Kaminski (Pariz), Alen Smailagić (Žalgiris), Pi Džej Doužer i Džejms Naneli.

Na izlaznim vratima je sigurno i Ognjen Jaramaz, kao i Danilo Anđušić kome je istekao ugovor.

Partizan će, dakle, pretrpeti veliki remont pred početak nove sezone, u kojoj će pokušati da osvoji bar jedan trofej, jer su prethodne ostali i bez AdmiralBet ABA lige, Superlige Srbije i Kupa "Radivoja Koraća".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading