PARTIZAN NASTAVLJA SA DOVOĐENJEM POJAČANJA! Na listi su još DVA IMENA!

Autor:

Sport

27.06.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli sklapaju mozaik za novu sezonu.

PARTIZAN NASTAVLJA SA DOVOĐENJEM POJAČANJA! Na listi su još DVA IMENA!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan nastavlja sa aktivnostima na tržištu igrača kako bi osnažio svoj tim za narednu sezonu. Nakon angažovanja Frenka Nilikine i Vanje Marinkovića, crno-beli su okrenuli svoju pažnju ka potencijalnom dolasku Sterlinga Brauna iz redova berlinske Albe.

Braun, rođen 1995. godine, mogao bi da pokrije bekovske pozicije u timu, a njegovo iskustvo u Evroligi donosi dodatnu vrednost.

U prethodnoj sezoni, Sterling je u proseku beležio 11.2 poena i 3.3 skoka, što su impresivni statistički podaci za mladog igrača koji je tek stigao u Evropu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Sterling Braun

Odlasci Kevina Pantera i Zeka Ledeja predstavljaju veliki izazov za Partizan, ali uprava kluba odlučila je da odgovori na ove promene aktivnim angažovanjem novih igrača.

Naredna meta Partizana je Sterling Braun, a pregovori sa njim su već neko vreme u toku. Pored Brauna, klub je zainteresovan i za Brendona Dejvisa iz Valensije i Isaka Bongu iz Bajerna, dok je takođe poznato da je bio na radaru i Najdžel Vilijams-Gos, iako su šanse za njegov dolazak sve manje.

Sterling Braun je u prethodnoj sezoni pokazao svoj potencijal i kvalitet na parketu, ostvarujući značajan učinak u svojoj prvoj godini provedenoj u Evropi. Njegova sposobnost da postiže poene i doprinosi skokovima čine ga poželjnim pojačanjem za svaku ekipu, a Partizan se nada da će uspeti da ga dovede u svoje redove kako bi dodatno osnažio svoj tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading