SCENA KOJA TOPI SRCA: Milenković poklonio dres NAJMLAĐOJ navijačici, ona nije mogla da zadrži SUZE (VIDEO)

Autor:

Sport

09.06.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divan gest Blekija

SCENA KOJA TOPI SRCA: Milenković poklonio dres NAJMLAĐOJ navijačici, ona nije mogla da zadrži SUZE (VIDEO)

Foto: Instagram/fudbalskisavezsrbije

Nikola Milenković poklanja dres

Fudbalska reprezentacija Srbije je u poslednjem pripremnom meču pred Evropsko prvenstvo u Stokholmu savladala Švedsku sa ubedljivih 3:0.

"Orlovi" su se iskupili za bledu partiju u Austriji, a ono što najviše raduje i u čemu se video najveći pomak jeste - realizacija. Nije Srbija bila toliko dominantnija u odnosu na Šveđane koliko to rezultat govori, ali je uz sjajan finiš i još boljeg Rajkovića na golu ubedljivo slavila protiv Skandinavaca na Ibrinom oproštaju od fudbala.

Pored emotivnog ispraćaja Zlatana i odlične utakmice, poseban momenat dogodio se posle meča. Kamera je zabeležila oduševljenje jedne male navijačice kada joj je Nikola Milenković prišao i poklonio dres, te naterao na suze, a video je izazvao oduševljenje na društvenim mrežama.

Podsetimo, Srbija je ostvarila ubedljivu pobedu nad Švedskom zahvaljujući golovima Sergeja Milinković-Savića u 18. minutu, Aleksandra Mitrovića u 60. minutu i Dušana Tadića u 70. minutu.

"Orlovi" su se odmah posle meča uputili ka Beogradu kako bi proveli dva dana sa porodicama, a onda - pravac Nemačka gde nas 16. juna očekuje premijera EVRO protiv Engleske.

Srbija je smeštena u Grupu C gde će se suočiti sa jakim protivnicima u vidu Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv pomenutog "gordog albiona" u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija – Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc Arena, 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading