MILINKOVIĆ - SAVIĆ SE POTUKAO U MINHENSKOJ KAFANI! Vlasnik lokala sve otkrio: Isplivao neviđeni skandal!

Autor:

Sport

27.06.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemila scena dogodila se tokom trajanja Evropskog prvenstva.

MILINKOVIĆ - SAVIĆ SE POTUKAO U MINHENSKOJ KAFANI! Vlasnik lokala sve otkrio: Isplivao neviđeni skandal!

Foto: Starsport

Vanja i Sergej Milinković-Savić

Golman fudbalske reprezentacije Srbije, Vanja Milinković-Savić, našao se u centru pažnje zbog incidenta koji se dogodio u jednoj kafani u Minhenu, usred Evropskog prvenstva. Pre meča sa Danskom, golman "orlova" sukobio se, kako "Telegraf" saznaje, u neugodnoj situaciji sa jednim srpskim navijačem, što je izazvalo dosta pažnje u javnosti.

Sve se odigralo između utakmica sa Slovenijom i Danskom, kada je selektor Dragan Stojković Piksi igračima dao slobodan dan. Vanja Milinković-Savić odlučio je da iskoristi slobodno vreme i poseti lokal u Minhenu koji je popularan među našim ljudima koji žive u tom delu Nemačke.

Međutim, stvari su se zakomplikovale kada je jedan navijač uputio provokativnu opasku prema golmanu, što je dovelo do fizičkog sukoba.

Foto: Starsport

Vanja Milinković-Savić

Obezbeđenje lokala brzo je reagovalo na incident, a vlasnik lokala izneo je svoju verziju događaja. Izjavio je da Milinković-Savić nije bio prepoznat na ulazu i da su odbili da ga puste unutra zbog odeće koju je nosio. Kako je vlasnik istakao, uspeo je da smiri situaciju i reši nesporazum, te da je krajnji ishod bio pozitivan.

- Vanja je došao u našu kafanicu ali ga obezbeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu hteli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umešao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve rešili - rekao je vlasnik lokala.

Srbija je, podsetimo, takmičenje na Evropskom prvenstvu završila kao poslednjeplasirana, iza Slovenije, Danske i prvoplasirane Engleske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading