EVO KAKO JE ACA STOJANOVIĆ U SVOM STILU ISPRATIO GOL JOVIĆA: Živi smooo, gooool! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva završnica u Minhenu!

EVO KAKO JE ACA STOJANOVIĆ U SVOM STILU ISPRATIO GOL JOVIĆA: Živi smooo, gooool! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je u drugom meču Evropskog prvenstva sa Slovenijom - 1:1 (0:0).

Ponovo se dogodio početak kao protiv Engleske kome se nismo nadali. Posle početne "ukočenosti", "orlovi" su se malo stabilizovali i zaigrali bolje, što je dovelo do nešto sigurnije igre.

Ponovilo se odlično drugo poluvreme iz Gelzenkirhena, ali se ponovila i - užasna realizacija. Ređali su "orlovi" šansu za šansom posle povratka sa pauze, a kada se one ne iskoriste, onda normalno ide kazna. "Sevnula" je kontra Slovenaca, a Karničnik je ostao usamljen na drugoj stativi i bez mnogo muke sproveo loptu u Rajkovićevu mrežu posle pregršt promašaja naših igrača

Pokušavala je Srbija do kraja da se vrati, imala inicijativu i taman kada je izgledalo kao da smo "prokleti" - iz poslednje prilike na meču izronio je Luka Jović i nada da možemo proći grupu! Imala je Srbija korner u 95. minutu i Ivan Ilić je centrirao, a zlatna rezerva Luka Jović pogodio je glavom posle čega je sudija Kovač odmah odsvirao kraj!

Sve to je u stilu ispratio i legendarni komentator sa RTS Aleksandar Stojanović u svom stilu.

Goooool, gooool, gooooool, živi smo, goooool - vikao je Aca Stojanović.

Poslednji mečevi u Grupi C igraju se 25. juna, a za prolaz Srbiji će trebati pozitivan rezultat protiv Danske svakako. Pobedom protiv Danaca sigurno bismo prošli dalje, ali prvo da sačekamo epilog njihovog duela sa Engleskom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading