KOSOVO - SRBIJA ODJEKUJE MINHENOM! FEŠTA naših navijača pre meča sa Slovenijom (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična atmosfera satima pre početka meča.

KOSOVO - SRBIJA ODJEKUJE MINHENOM! FEŠTA naših navijača pre meča sa Slovenijom (VIDEO)

Foto: Republika

Svi putevi navijača Srbije danas vode samo u jednom pravcu, u Minhen. Od rane zore navijači "orlova" koji su našli sebi smeštaj u Nemačkoj napustili su svoje domove u okolnim mestima najvećeg grada Bavarske i uputili se prema Alijanc areni na kojoj će fudbaleri Srbije, izabranici Dragana Stojkovića Piksija, od 15 časova voditi vrlo verovatno odlučujuću bitku protiv Slovenije za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva u fudbalu.

Okupljanje srpskih navijača je u 10 časova na Marienplacu u srcu Minhena. Svi oni koji će uživo pratiti predstojeći meč sa tribina Alijanc Arene zajedno će krenuti ka domu fudbalera Bajerna, dok će oni koji nisu imali sreće da obezbede ulaznicu za duel između Srbije i Slovenije, imati priliku da meč prate u direktnom TV prenosu koji je organizovan.

Navijači Srbije su od ranog jutra počeli da se spremaju za današnji spektakl, pa su se tako već upustili u navijački "obračun" sa Slovencima na trgu Minhena.

 

 

Ipak, sve je u prijateljskom duhu, a pristalice Srbije nisu propustile ni ovu priliku da podsete da je srpska svetinja deo naše zemlje i dalje, pa je tako Marienplacom odjekivalo: "Kosovo-Srbija!"

Podsetimo, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi najavio je na konferenciji za medije ofanzivu na Slovence.

Republika

Foto: Republika

 

- Mi sutra izlazimo na teren da se borimo, svidelo se to vama ili ne. Sloveniju treba da dobijemo, to je cilj. Nećemo sigurno ići sa razmišljanjem o drugom rezultatu, e sad... Biće dobra utakmica, to je sigurno, atmosfera takođe, prava fudbalska, biće dosta Sloveaca, biće Srba i to je lepo. Verujem da će posle zajedno otići na pivo, pa ko pobedi pa neka plati. Biće dobro, radujemo se, ali cilj je da pobedimo - istakao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading