IZGUBIO OD SINERA: Evo kad će Novak doneti odluku o učešću na Vimbldon

Autor:

Sport

27.06.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trening nije delova o loše.

IZGUBIO OD SINERA: Evo kad će Novak doneti odluku o učešću na Vimbldon

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je još uvek u centru pažnje teniske javnosti zbog neizvesnosti oko njegovog učešća na Vimbldonu. Nakon operacije meniskusa u Parizu, Đoković je stigao u London kako bi procenio svoju spremnost za ovaj prestižni turnir.

Jedan od ključnih momenata bio je trening sa mladim talentovanim Italijanom, Janikom Sinerom. Iako je Siner dobio trening set sa 6:3, sam trening je trajao duže od sat vremena, što je pozitivan znak uoči potencijalnog učešća na Vimbldonu.

Pre treninga sa Sinerom, Novak je imao priliku da razgovara sa španskim igračem, Karlosom Alkarazom. Njihov kratak, ali živahan razgovor, ukazuje na dobro raspoloženje i pozitivnu energiju koja prati Đokovića uoči donošenja odluke.

 

 


Prema izveštajima prisutnih novinara, trening nije delovao loše, a Čarli Eklešer, novinar portala "Atletik", poručuje da "deluje dobro za sada, tri nedelje posle operacije". Ovo su pozitivni signali koji navijače mogu da ohrabre uoči donošenja konačne odluke.



Sa žrebom za Vimbldon zakazanim za petak, 28. juna, postoji mogućnost da Novak pre toga donese konačnu odluku o svom učešću na turniru. Izjave novinara i samog Đokovića ukazuju na optimizam i nadu da bi srpski as ipak mogao da zaigra na ovom velikom takmičenju. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju konačnu odluku, nadajući se da će imati priliku da vide Đokovića u akciji na Vimbldonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading