HRVATSKI MEDIJI O REMIJU "ORLOVA"! Komšije se bavile Srbijom, a EVO šta kažu u Crnoj Gori!

Autor:

Sport

20.06.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativci izbegli novi poraz u poslednjim sekundama.

HRVATSKI MEDIJI O REMIJU "ORLOVA"! Komšije se bavile Srbijom, a EVO šta kažu u Crnoj Gori!

Foto: www.profimedia.rs

Srbija je odigrala 1:1 protiv Slovenije u drugom meču grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj, što je izazvalo burne reakcije u regionalnim medijima.

Hrvatski "Indeks" ističe da su se "Srbi spasili poraza golom u 95. minutu", dok "Jutarnji list" prenosi da je "Srbija u poslednjim sekundama izborila remi protiv Slovenije". Ovi naslovi jasno pokazuju interesovanje hrvatskih medija za dešavanja na ovom meču, budući da je njihova selekcija dan ranije remizirala sa Albanijom (2:2) i nalazi se pred eliminacijom sa šampionata Starog kontinenta.

"Vijesti" iz Crne Gore pišu da je "Jović sačuvao nadu za osminu finala", dok "Klix.ba" ističe da je "Srbija u 96. minutu izbegla poraz od Slovenije". Ovi naslovi naglašavaju značaj gola za Srbiju i nagoveštavaju napetu borbu za plasman u narednu fazu takmičenja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović postiže izjednačujući gol

Sada će umnogome zavisiti sudbina "orlova" od meča Danska-Engleska koji se sastaju od 18 časova, a remi iz te utakmice išao bi na ruku Piksijevih izabranika.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading