NOLE ZAGRMEO ZBOG VELIKOG PRIJATELJA! "On ZASLUŽUJE da mu se OVO priredi"!

Autor:

Sport

01.07.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as stao u zaštitu britanskog tenisera.

NOLE ZAGRMEO ZBOG VELIKOG PRIJATELJA! "On ZASLUŽUJE da mu se OVO priredi"!

Foto: Tanjug/AP

Posle operacije meniskusa, Novak Đoković se uspešno vraća na teren. Najbolji teniser u istoriji samo tri nedelje kasnije, potvrdio je svoje učešće na Vimbldonu i sprema se za meč sa kvalifikantom Vitom Koprivom iz Češke.

Iako je težak period zbog povrede iza njega, Đoković je pokazao izuzetnu odlučnost i hrabrost vrativši se na teren tako brzo.

Uoči nastupa na trećem Grend slemu u sezoni, Novak je istakao svoje divljenje prema svom velikom rivalu i prijatelju Endiju Mareju. Britanac, koji se godinama bori sa povredama, pokušava da se vrati na teren kako bi se oprostio od svojih navijača na Vimbldonu.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Endi Marej

Novak je izrazio zabrinutost zbog Endijevih povreda, ali je isto tako izrazio nadu da će Marej biti dovoljno fizički spreman da završi svoju karijeru po svojim uslovima.

- Čuo sam da je bio na operaciji pre nedeljak dana i bio sam zabrinut. Međutim, činjenica da je već počeo da trenira i da udara lopticu je sjajan znak. Zaslužuje sjajan oproštaj sa svog omiljenog turnira, ovde je dva puta podizao pehar. Nadam se i želim mu da bude dovoljno fizički spreman da završi sve po svojim uslovima. Želim mu sve najbolje - rekao je Đoković za "Skaj sport".

Podsetimo, Marej je dvostruki šampion Vimbldona. Pred svojom publikom je prvi pehar podigao 2013. godine upravo savladavši Novaka Đokovića u finalu, dok je tri leta kasnije bio bolji od Kanađanina Miloša Raonića rezultatom 3:0 (6:4, 7:6, 7:6).

Ipak, još uvek je neizvesno da li će Endi moći da zaigra u prvom kolu ovogodišnjeg najprestižnijeg teniskog turnira, gde ga čeka Tomaš Mahač iz Češke.

- Moram prvo dobro da se krećem, što još uvek nije slučaj. Ne znam šta će da bude, pokušaću da uradim sve što je do mene. Nikada nije jednostavno posle operacije, videćemo - rekao je Marej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading