NAVIJAČI U TRANSU! Đoković se OGLASIO pred start na Vimbldonu! Sve je objasnio u ŠEST REČI!

Autor:

Sport

01.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmostruki šampion kreće po osmu titulu u Londonu.

NAVIJAČI U TRANSU! Đoković se OGLASIO pred start na Vimbldonu! Sve je objasnio u ŠEST REČI!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković će se sutra na Centralnom terenu sastati sa Vitom Koprivom iz Češke, u prvom kolu Vimbldona, a duel je zakazan za ne pre 16.30 časova kao drugi meč programa.

Pred napad na osmu titulu u Old Ingland klabu, osvajač 24 Grend slem titule uputio je poruku fanovima putem društvene mreže "Instagram", uoči svog meča protiv kvalifikanta i 123. igrača ATP liste.

- Odbrojavanje počinje sada. Spreman za sutra - napisao je Novak, koji očigledno "puca" od samopouzdanja uoči premijere na londonskoj travi.

Nole nije imao priliku u prethodnim sezonama da odmeri snagu sa Vitom, pa će u slučaju trijumfa dodati novo ime na spisak "mušterija" u svojoj blistavoj karijeri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Organizatori su omogućili Đokoviću idealan termin za meč, pružajući mu priliku da se pripremi i odmori pre susreta. Važno je napomenuti da u Londonu nema noćnih mečeva zbog policijskog časa, što znači da će srpski teniser imati dovoljno vremena da završi meč pre ponoći po lokalnom vremenu.

Novak u Londonu brani finale iz prošle sezone, kada je poražen u pet setova od Karlosa Alkaraza iz Španije (6:1, 6:7, 1:6, 6:3, 4:6), u spektakularnom meču.

Podsetimo, Đoković je čak sedam puta osvajao pehar na nezvaničnom prvenstvu sveta u "belom sportu", a to je poslednji put učinio 2022. protiv velikog prijatelja Nika Kirjosa iz Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading