DIVAC POSETIO PEŠIĆEVE "ORLOVE"! Ovaj DETALJ sa treninga OBRADOVAĆE svakog navijača Srbije!

Autor:

Sport

01.07.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as obišao nacionalni tim u Staroj Pazovi.

DIVAC POSETIO PEŠIĆEVE "ORLOVE"! Ovaj DETALJ sa treninga OBRADOVAĆE svakog navijača Srbije!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije vredno radi na pripremama za Olimpijske igre, a "orlovi" za Pariz bruse formu u Staroj Pazovi.

Selektor Svetislav Pešić je okupio najbolje igrače, a među njima su se našli i najbolji asovi iz NBA lige. Ipak, jedna od glavnih tema ovih priprema je povreda Nikole Jovića, koji je stigao na okupljanje sa "pomoćnim sredstvom".

Povreda nekadašnjeg igrača Crvene zvezde izazvala je brojne spekulacije i nagađanja o njegovoj spremnosti za nastup na Olimpijskim igrama. Ipak, najnovije vesti ukazuju na to da se situacija možda ipak popravlja, s obzirom na to da je legendarni Vlade Divac posetio našu reprezentaciju i tom prilikom je primećeno da Jović više ne nosi čizmu. Ovaj podatak će obradovati svakog navijača Srbije.

 

 

Proslavljeni centar Partizana, Los Anđeles Lejkersa, Šarlot Hornetsa i Sakramento Kingsa posetio je reprezentaciju pre početka popodnevnog treninga i poželeo im dobro zdravlje kao preduslov za uspeh na najvećem planetarnom sportskom takmičenju.

- Pre početka popodnevnog treninga, "Orlove" je u Staroj Pazovi posetio legendarni Vlade Divac i poželeo im dobro zdravlje kao preduslov za uspeh u Parizu. Anegdota koju je Vlade ispričao u vezi treninga sa selektorom Pešićem, ostaće između zidova trening dvorane - stoji u saopštenju Košarkaškog saveza Srbije, objavljenog sa treninga na društvenim mrežama saveza.

Srbija će, podsetimo, u Parizu igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država, Južnog sudana i pobednika kvalifikacionog turnira u Portoriku, gde osim domaćina učestvuju: Litvanija, Italija i Bahrein.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading