I HRVATSKA IMA SVOG RADETA BOGDANOVIĆA: Fudbalski analitičar nije štedeo reči!

Autor:

Sport

01.07.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski stručnjak razočaran.

I HRVATSKA IMA SVOG RADETA BOGDANOVIĆA: Fudbalski analitičar nije štedeo reči!

Foto: www.profimedia.rs

Jedan od najpoznatijih komentatora hrvatskog "HTV-a", Joško Jeličić, izazvao je pažnju javnosti svojim oštrim komentarima na račun reprezentacije Francuske tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Na podkastu "Tribina", Jeličić je istakao da nakon ispadanja Hrvatske sa turnira nema "emocije ni snage" da nastavi da radi taj posao na željeni način, te najavio da neće više komentarisati utakmice EVRO na "HRT-u".

U jednom trenutku, Jeličić je zatražio od sagovornika da iskažu svoje mišljenje o reprezentaciji Francuske koristeći samo jednu reč, nakon čega je sam izneo svoj oštar sud o njihovom nastupu.

- Ja ću reći, to je kur*ina! Znaš zašto? Tri utakmice ne daju gol iz igre, a igrači vrede 800 milijardi. Da je Simonsu priznat gol, izgubili bi od Holandije i da su izgubili od Holandije, ljudi bi rekli da su oni Francuska i da oni tako prolaze. A kad mi tako prolazimo, onda to nije mentalitet i karakter. To nije Hrvatska, je li tako? Nego je ovo Francuska. Ja to tako ne gledam - poručio je Jeličić.

Joško Jeličić je svojim izjavama na podkastu "Tribina" pokrenuo brojne reakcije javnosti i otvorio diskusiju o ulozi komentatora tokom sportskih događaja. Njegova odluka da se povuče sa pozicije komentatora EURO na "HRT-u" izazvala je različite spekulacije i postala tema brojnih sportskih rasprava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading