GLUMIO U "TOMI" I "ŽIGOSANIMA" -SAD BERE MALINE ZA NADNICU! Ne libi se teškog, ali poštenog posla da bi prehranio petoro dece

Autor:

Zabava

02.07.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životna priča trubača Denisa iz Babušnice

GLUMIO U "TOMI" I "ŽIGOSANIMA" -SAD BERE MALINE ZA NADNICU! Ne libi se teškog, ali poštenog posla da bi prehranio petoro dece

Foto: Rina.rs, Printscreen

Ono što u ariljskim malinjacima nisu uništili nevreme i grad još beru vredni radnici, koji su u srpsku prestonicu crvenog zlata stigli iz svih delova Srbije. Denis Alijević iz Babušnice ne libi se teškog posla da bi prehranio porodicu, ali u životu je znao pošteno da zaradi i mnogo lakši dinar.

- Inače sam svirač i, kad sam živeo u Barandi, onda su me angažovali za film "Toma". Kolege s violinom i harmonikom i ja pojavljujemo se kad Toma sanja onu Romkinju u čezama. Bio sam i deo serije "Žigosani u reketu", ispred crkve kad je svadba. Lepo je to sve baš bilo, nosim lepe uspomene na tu saradnju - priča Denis za Rinu.

Republika

Foto: Rina.rs

Denis Alijević

Ipak, od stare slave se ne živi, tako da je Denis sa suprugom Marijom ovog leta stigao u berbu malina. Teškog posla ne libe se ni po najvećim vrućinama, a zarade onoliko koliko urade.

- Zarada nam je po ubranom kilogramu, tako da, koliko se potrudimo, toliko i imamo. U proseku, dnevno zaradim oko 5.000-6.000 dinara. Ovde ostajemo još nekih desetak dana, tako da je to fina jedna plata. Nije lako, ali mora da se radi. Imamo veliku porodicu, petoro dece, za njih nam ništa nije teško - navodi ovaj vredni trubač iz Babušnice.
Denis, dakle, na ličnom primeru pokazuje da ima posla za onog ko hoće da radi. Pošteno zarađen dinar, ma koliko bio težak, slađi je, kako kaže, od velikog bogatstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading