OVAKO JE GROM PUKAO U SMEDEREVU: Pogledajte jezive scene kao iz horor filmova! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.07.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udar groma dogodio se u Abelovoj ulici u naselju Leštar

OVAKO JE GROM PUKAO U SMEDEREVU: Pogledajte jezive scene kao iz horor filmova! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/@BranimirMedesi

Večeras, tokom snažnog nevremena koje je zahvatilo Srbiju, udar groma pogodio je jednu od kuća u Smederevu, u Abelovoj ulici u naselju Leštar, a snimak incidenta osvanuo je na Instagram profilu "192_rs".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Scena je izgledala kao iz horor filmova, a odmah nakon što je ovaj snimak osvanuo, oglasili su se korisnici društvenih mreža.

- Da se naježiš; Ja bre kad grmi isključijem sve po kući i ne bih napolje izašla nema tih para da me neko natera, a ovaj snima telefonom; Kako smete ljudi da držite telefone i snimate, zastrasujuće je - samo su jedni od komentara.

Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda za večeras, noćas i sutra teritoriju Republike Srbije očekuju grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za veoma kratko vreme.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije, vodeći se najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, hitno su obavestili Mačvanski i Kolubarski okrug da proslede upozorenje gradskim i opštinskim štabovima, kao i da vatrogasci-spasioci vrše obilazak stanovništva sa akcentom na potencijalno kritične tačke. 

Takođe, obavešteni su i upozoreni Beograd, Sremska Mitrovica i Kragujevac, dok su svi ljudski i materijalno-tehnički resursi stavljeni na raspolaganje, u cilju spasavanja ljudskih života i materijalnih dobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading