UMRLA FILMSKA LEGENDA: Iza sebe ostavio čuvene ULOGE koje će svi pamtiti (FOTO)

Autor:

Zabava

26.06.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov brat podelio tragične vesti!

UMRLA FILMSKA LEGENDA: Iza sebe ostavio čuvene ULOGE koje će svi pamtiti (FOTO)

Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Porodica i mnogobrojni fanovi se opraštaju od legende glumišta, Bil Kobsa, koji je preminuo u 90. godini. Kobs će zauvek ostati upamćen po svojim nezaboravnim ulogama u filmovima "Telohranitelj", "Noć u muzeju" i "Novi Džek Siti". Njegov brat, Tomas G. Kobs, koji je takođe pastor, podelio je tužnu vest na Fejsbuku, navodeći da je Bil mirno preminuo u svom domu u Kaliforniji, 25. juna.

- U utorak, 25. juna, Bil je mirno preminuo u svom domu u Kaliforniji. Voljeni partner, veliki brat, ujak, surogat roditelj, kum i prijatelj, Bil je nedavno i srećno proslavio svoj 90. rođendan okružen dragim ljudima. Kao porodicu teši nas što znamo da je Bil pronašao mir i večni počinak sa svojim Nebeskim Ocem. Molimo za vaše molitve i ohrabrenje tokom ovog vremena - napisao je on u emotivnoj objavi na pomenutoj socijalnoj platformi.

Nekadašnji Tviter, sada mreža "Iks", bio je poprište brojnih poruka podrške porodici glumca. Fanovi su se opraštali rečima: "Gospodin Bil Kobs je bio izvanredan talenat, apsolutna legenda i džentlmen. On ostavlja neizbrisiv trag na televiziji, filmu i sceni. Neka počiva u večnoj moći" i "Hvala gospodinu Bilu Kobsu što pratite svoje snove i delite svoje darove". 

 

Njegove uloge u filmovima ostavila je neizbrisiv trag i ostavila dubok pečat na filmskoj industriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading