UEFA BIJE PO DŽEPU: Hrvati drakonski kažnjeni!

Autor:

Sport

18.06.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Vatreni'' moraju papreno da plate.

UEFA BIJE PO DŽEPU: Hrvati drakonski kažnjeni!

Foto: www.profimedia.rs

Hrvataka

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) kažnjen je od strane disciplinskog tela UEFA zbog ponašanja navijača na meču sa Španijom na otvaranju EVRO. Kazna je rezultat bacanja plastičnih boca i paljenja baklji od strane navijača, što je dovelo do novčane kazne u visini od 87.875 evra.

- Fudbalski savez je kažnjen novčanom kaznom u visini 63.875 eura zbog bacanja plastičnih boca. Zbog paljenja baklji HNS je kažnjen novčanom kaznom u visini 24.000 evra. Ukupni iznos novčane kazne jeste  87.875  evra. HNS i ovim putem zahvaljuje rekordnom broju navijača koji su na jednoj utakmici bodrio fudbalsku reprezentaciju Hrvatske - ističu iz tamšnjeg Saveza.

Iz HNS-a su objavili da će, shodno proceduri, zatražiti obrazloženje odluke, nakon čega će biti donesena odluka o eventualnoj žalbi na ovu odluku. Takođe, HNS se zahvaljuje rekordnom broju navijača koji su na jednoj utakmici bodrili fudbalsku reprezentaciju Hrvatske.

- Hrvatski fudbaslki savez će, shodno proceduri, zatražiti obrazloženje odluke, nakon čega će biti donesena odluka o eventualnoj žalbi na ovu odluku - navode Hrvati.

Nakon poraza od Španije sa rezultatom 3:0, Hrvatska se okreće narednom meču protiv Albanije. Drugi meč u grupi B igraju u sredu od 15:00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading