UEFA NE PRAŠTA! Pokrenuta ISTRAGA, sprema se KAZNA ZA ALBANCE!

Autor:

Sport

16.06.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljen disciplinski postupak.

UEFA NE PRAŠTA! Pokrenuta ISTRAGA, sprema se KAZNA ZA ALBANCE!

Foto: Tanjug/AP

Trećeg dana takmičenja na EP desile su se sramotne scene koje su šokirale sve prisutne. Masovne tuče, divljanje navijača i provokativno ponašanje pristalica Albanije, doveli su do pokretanja istrage od strane Disciplinske komisije UEFA.

Prethodno, na meču između Albanije i Italije dan ranije, navijači ove selekcije su izazvali haos svojim postupcima. Bacali su predmete na teren, palili baklje, čak i ulazili na teren, a sve kulminiralo provokativnom porukom koja nije primerena sportskim događajima. Ovakvo ponašanje izazvalo je oštru osudu i zabrinutost kod svih ljubitelja fudbala.

Tim povodom, Disciplinska komisija evropske kuće fudbala (UEFA) pokrenula je istragu protiv Albanije. Ostaje da vidimo kakav će biti potez krovne organizacije ovog takmičenja. Ovakvi incidenti ne smeju proći nekažnjeno, a očekuje se da UEFA preduzme odlučne korake kako bi se sprečili slični nemili događaji u budućnosti.


Sve u svemu, ovakvi događaji bude ozbiljnu zabrinutost za bezbednost i fer plej na sportskim događajima, te je neophodno preduzeti adekvatne mere kako bi se osiguralo da se ovakvi incidenti ne ponove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading