SKANDALOZNA ODLUKA UEFA: Kažnjava se SRBIJA zbog NAVIJAČA?!

Autor:

Sport

17.06.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno kakve razloge nalaze...

SKANDALOZNA ODLUKA UEFA: Kažnjava se SRBIJA zbog NAVIJAČA?!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski savez Srbije se našao pod lupom UEFA zbog ponašanja navijača na sinoćnom meču protiv Engleske na Evropskom prvenstvu. Nakon poraza od 1:0, navijači su bili u fokusu zbog ubacivanja predmeta na teren i prenošenja provokativnih poruka koje nisu primerene sportskom događaju. UEFA je pokrenula disciplinski postupak u skladu sa članom 55 disciplinskog pravilnika, a kontrolno etičko i disciplinsko telo će doneti konačnu odluku u dogledno vreme.

U saopštenju UEFA-e naglašava se da će etički i disciplinski inspektor sprovesti istragu.

- Etički i disciplinski inspektor UEFA će sprovesti istragu u vezi sa navodnim diskriminatorskim ponašanjem - stoji u saopštenju UEFA.

Republika

Foto: Profimedija

Navijači Srbije u Gelzenkirhenu

Fudbalski savez Srbije će morati da sačeka odluku kontrolnog etičkog i disciplinskog tela UEFA-e, a moguće posledice mogu biti ozbiljne. Disciplinske mere mogu obuhvatiti novčane kazne, suspenzije...

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je počela takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. "Orlovi" su poraženi od selekcije Engleske, pa će šansu za prolaz tražiti u narednim mečevima protiv Slovenije i Danske.

Gol primljen u ranoj fazi, na isteku 13. minuta, od strane Džuda Belingema, koštao je Piksijeve izabranike povoljnijeg rezultata, ali su po prikazanom na Feltins areni u Gelzenkirhenu naši fudbaleri zaslužili remi u najmanju ruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading