ZA SRBIJU SE NAVIJA ŠIROM CELOG SVETA: Ljubitelji fudbala SA SVIH KONTINENATA šalju podršku "orlovima"

Autor:

Sport

17.06.2024

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo vreme da se udružimo.

ZA SRBIJU SE NAVIJA ŠIROM CELOG SVETA: Ljubitelji fudbala SA SVIH KONTINENATA šalju podršku "orlovima"

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije započeli su učešće na Evropskom prvenstvu nesrećnim i nezasluženim porazom od, po mnogima prvog favorita za osvajanje šampionata, reprezentacije Engleske (1:0).

Iako je bilo mnogo "nevernih Toma" koji su sumnjali u "orlove", oni su pokazali da mogu da se nose potpuno ravnopravno i sa najskupljom selekcijom Starog kontinenta i tako nam uliju nadu da se može prođi grupa, a kasnije - šta bude biće.

Zbog svega prikazanog na Šalke Areni, po mnogima potcenjenog sastava, kao i mnogobrojnih klubova širom sveta za koje nastupaju naši reprezentativci, podrška za Srbiju stiže sa svih delova planete Zemlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by serbstreet (@serbstreet)

Na pitanje jedne stranice na Instagramu: "Odakle podržavate Srbiju", u komentarima su se našla imena raznoraznih država.

- Rumunija, Rusija, Španija, Švedska, Egipat, Brazil, Saudijska Arabija, Sirija, Italija, Hong Kong, Meksiko, Argentina, Kanada - samo su neke od zemalja iz kojih su korisnici društvenih mreža poslali podršku našem nacionalnom timu.

I na uvodnom meču EVRO protiv Engleske, reprezentativci su imali odličnu podršku sa tribina, iako je UEFA mislila da zbog navijača treba da se pokrene disciplinski postupak protiv FSS. Mi nemamo sumnju da oni daju snagu našim fudbalerima i da će tek posle prikazanog sinoć prepoznati trenutak i pogurati Srbiju ka narednoj fazi kontinentalne smotre.

A oni koji to ne mogu da rade sa stadiona u Minhenu, sigurno će nastaviti da šalju poruke podrške iz svih delova sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading