KUD KOJI MILI MOJI: Posle ispadanja sa EP ''orlovi'' se raštrkali po belom svetu!

Autor:

Sport

26.06.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako otišao svojim putem.

KUD KOJI MILI MOJI: Posle ispadanja sa EP ''orlovi'' se raštrkali po belom svetu!

Foto: Republika

Reprezentacija Srbije odigrala je 0:0 za Danskom i tako okončala svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj na kom se našla nakon 24 godine. ''Orlove'' je u nokaut fazu vodila pobeda, ali izabranici Dragana Stojkovića nisu uspeli da postignu pogodak i sa dva bude i poslednjim mesto u grupi spakovali kofere.

Polazak nacionalnog tima iz Minhena za Beograd zakazan je u 19.20, ali kako je naš portal Republika saznao, mnogi reprezentativci će otići i ranije. Nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva i velikog razočarenja, fudbaleri Srbije su se raštrkali, a od sinoć u ponoć su slobodni. Videćemo ko će se gde uputiti, a nije isključeno da neke već danas vidimo na ezgotičnim destinacijama kao što su Ibica ili Majorka. 

Takođe, biće zanimljivo videti da li će Dragan Stojković Piksi ostati na mesto selektora Srbije i ako ostane, šta će preduzeti za naredne izazove u A diviziji Lige Nacije u septembru.  Eliminacija fudbalske reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva izazvala je različite reakcije i očekivanja među navijačima.

Mnogi su izrazili razočaranje, ali istovremeno su se nadali boljim rezultatima. Ova situacija sigurno će ostaviti traga kako na navijačima tako i na samim igračima, koji će imati priliku da se vrate jači i motivisaniji u budućim takmičenjima i pokazati konačno svoj puni potencijal, jer ova generacija definitivno ima veliki potencijal za velika dela, ali uvek nedostaje taj iskorak. 

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading