SREĆAN KRAJ POTRAGE! Pronađena Radmila kod Pirota, njen sin otkrio gde je bila!

Autor:

Vesti

26.06.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena nađena nakon 56 časova od nestanka.

SREĆAN KRAJ POTRAGE! Pronađena Radmila kod Pirota, njen sin otkrio gde je bila!

Foto: Rina

Iako je gubio nadu da mu je majka živa, sin Radmile M. potvrdio je srećne vesti.

- Hvala bogu našli smo je živu. Nije baš u najboljem stanju jer smo je našli nakon 56 sati od nestanka. Bila je u prirodi prilično umorna i dehidrirana. Sada je u Urgentnom centru i oporavlja se - rekao je njen sin za Telegraf.rs.

Radmila je pronađena u 16.45.

U slučaju nestanka osobe, važno je da odmah preduzmete određene korake kako biste povećali šanse za brzo pronalaženje. Evo nekoliko korisnih saveta kako možete pomoći:

Obavestite policiju: Odmah kontaktirajte lokalnu policiju ili nadležne institucije za nestale osobe. Pravovremena prijava je ključna jer policija može odmah pokrenuti potragu i pružiti neophodnu podršku.

Sakupite informacije: Pripremite sve relevantne informacije o nestaloj osobi, kao što su opis izgleda (visina, težina, boja kose, boja očiju, posebni identifikacioni znaci), poslednje poznato mesto boravka, fotografije, kao i bilo koje medicinske ili druge specifične informacije koje bi mogle pomoći u identifikaciji.

Obavestite bližnje: Kontaktirajte rodbinu, prijatelje i druge bliske osobe nestale osobe kako biste dobili dodatne informacije koje mogu biti korisne u potrazi. Oni takođe mogu pomoći u širenju informacija i mobilizaciji dodatnih resursa.

Koristite društvene mreže: Objavite informacije o nestanku na društvenim mrežama kako biste što šire obavestili javnost. Deljenje informacija može pomoći da se brže dođe do korisnih tragova ili svedoka.

Saradnja sa medijima: U nekim slučajevima, mediji mogu pomoći u širenju informacija o nestanku osobe putem vesti ili društvenih mreža, što može dovesti do korisnih saznanja ili tragova.

Učestvujte u potrazi: Ukoliko se organizuje potraga, pridružite se ako ste u mogućnosti. Učestvovanje u potrazi može biti korisno jer ste možda upoznati sa mestima gde je nestala osoba često boravila ili ih poznajete.

Ne odustajte: Nastavite da pratite sve informacije i kontakte sa nadležnim institucijama, kao i da pružate podršku porodici i prijateljima nestale osobe.

Situacija sa nestalom osobom zahteva brzo delovanje i koordinaciju različitih resursa. Važno je da ostanete smireni, ali odlučni u naporima da se osoba pronađe što pre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading