KEK ZADOVOLJAN REMIJEM NA STARTU EP! "Šteta što nismo"...

Autor:

Sport

16.06.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenci iščupali bod protiv Danaca.

KEK ZADOVOLJAN REMIJEM NA STARTU EP! "Šteta što nismo"...

Foto: Tanjug/AP

Selektor Slovenije, Matjaž Kek, izrazio je zadovoljstvo partijom svojih izabranika u prvom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Danska je morala da se zadovolji remijem (1:1), iako je Slovenija gubila do 77. minuta, kada je Erik Janža postigao izjednačujući pogodak. Kek je pohvalio karakter i energiju koju su njegovi igrači pokazali.

- Čestitam momcima, nismo bili najbolji na svim pozicijama, na neke je uticala i atmosfera, trebalo je da realizujemo neke šanse u prvom poluvremenu. Janžun gol bio je nagrada za sve što smo dali na terenu. Atmosfera je bila fantastična, zaslužili smo bod. Nismo ustuknuli posle gola, išli smo na drugi i čestitam momcima na karakteru. Energija je stizala sa tribina, šteta što nismo realizovali više šansi, ali je istina da su ih imali i Danci. Bila je to prava utakmica Evropskog prvenstva - rekao je Kek.

Foto: Tanjug/AP

Kasper Šmajhel i Matjaž Kek

U narednom kolu, čeka nas komšijski derbi, jer će se Slovenija sastati sa Srbijom, dok će Danska odmeriti snage protiv Engleske. Očekuje se da će ovi mečevi doneti nove uzbuđenja i borbu za plasman u narednu fazu takmičenja.

Reči Matjaža Keka posle meča sa Danskom jasno pokazuju da Slovenija ima jaku ekipu koja nije odustala ni kada je bila u zaostatku. S obzirom na atmosferu i karakter koji su pokazali, "zmajčeki" će sigurno biti ozbiljan izazov za Srbiju u narednom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading