LEGENDA JUNAJTEDA NE VERUJE ENGLEZIMA: Geri Nevil otkrio NAJVEĆU ŠANSU Srbije u večerašnjem meču

Autor:

Sport

16.06.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da i Piksi razmišlja isto.

LEGENDA JUNAJTEDA NE VERUJE ENGLEZIMA: Geri Nevil otkrio NAJVEĆU ŠANSU Srbije u večerašnjem meču

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Engleske došli su na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj kao glavi favoriti za osvajanje pehara na kraju, ali ne veruju svi u Gereta Sautgejta i njegove momke. Mnogo toga biće poznato posle večerašnjeg susreta sa fudbalerima Srbije na startu nadmetanja u C grupi, pa iako većina ljudi ističe da su igrači "Gordon Albiona" favoriti i da nemaju manu, ne dele svi to mišljenje.

Jedan od onih koji su zabrinuti za igru Engleske je slavni Geri Nevil. Nekadašnji as Mančester junajteda i reprezentativac, smatra da imaju ozbiljan problem koji svako može da iskoristi kao svoju šansu, a najpre Srbija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Geri Nevil

 

- Morate da budete jaki u odbrani kako biste došli do kraja, osim ukoliko ovaj turnir ne donese nešto što prethodni nisu. A to je nama velika briga. Slušao sam Roja Kina kako sinoć govori o tome, takođe i Ijana Rajta. Svi razmišljaju o odbrani Engleske. Mučim se da vidim Englesku u završnici, osim ako Geret Sautgejt ne pronađe način da sve uskladi. Treba proći dug put sa ovom četvoricom u poslednjoj liniji - počeo je Nevil, pa izdvojio jedno ime kao potencijalni problem:

- Biće to ogromna prilika za Guehija. On je zanimljiv, mlad igrač. Ali, kada razmišljate o pobedi na turniru...

On se dotakao i meča sa Srbijom.

Srbija će tražiti dubinu, moramo pokušati da ih isečemo. Mogu da vidim zašto će igrati Trent. Ono što on radi omogućava Kajlu Vokeru da ostane pozadi kao treći štoper, što je radio u Mančester sitiju veći deo sezone. Onda je Trent u mogućnosti da krene napred duž desne strane - jasan je Geri Nevil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading