"IDEMO GROBARI": Novi igrač Partizana oduševljen što će igrati u crno-belom dresu

Autor:

Sport

21.06.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ista boja, drugi grad.

"IDEMO GROBARI": Novi igrač Partizana oduševljen što će igrati u crno-belom dresu

Foto: Tanjug/AP

Košarkaški klub Partizan je prvobitno putem zvaničnog naloga na društvenim mrežama najavio dolazak novog pojačanja, a kasnije je potvrđeno da je reč je o Ife Lundbergu iz Virtusa. U objavi crno-belih stajala je poruka "Ista boja, drugi grad, 14.30", što jasno upućuje na dolazak Lundberga, koji je već igrao u crno-belom u Virtusu u Bolonji. Mediji su preneli da je posao gotov i da se sigurno radi o danskom košarkašu, a stigla je i potvrda od strane kluba.

Nakon spekulacija o mogućem prelasku u Partizan, košarkaš Virtusa Ife Lundberg je završio svoju priču u Bolonji i oprostio se od kluba putem objave na društvenim mrežama. "Došlo je vreme da nam se raziđu putevi, ali ću se uvek osećati kao 'Virtusin'", napisao je 29-godišnjak zahvaljujući klubu i navijačima bolonjskog velikana.

Danas se Gabrijel oglasio na društvenim mrežama, kako bi pokazao svoje oduševljenje nakon potvrde da će svoju karijeru nastaviti u dresu KK Partizan.

Lundberg je odigrao 35 utakmica u protekloj sezoni Evrolige, beležeći u proseku 9,4 poena, 2,1 skok i dve asistencije po utakmici.

Lundberg je ostavio snažan utisak na navijače Partizana, posebno tokom prošle sezone. U obe utakmice protiv crno-belih, Danac je bio izuzetno efikasan, postižući značajan broj poena i direktno utičući na ishod mečeva. Sada će moći isto to da radi, samo sa druge strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading